VB Airsuspension
Nieuws

Dutch Dakar Experience 2014 een groot succes

Geplaatst op 18-04-2014

Afgelopen weekend organiseerde VB-Airsuspension samen met Veth Automotive de Dutch Dakar Experience. Dit evenement vond plaats op het veelzijdige evenemententerrein “All Sports Resort” op het Eiland van Maurik en was speciaal georganiseerd voor relaties van beide bedrijven.


Op 11 en 12 april boden VB-Airsuspension en Veth Automotive hun relaties een echte Dakar-experience aan. Zo konden relaties zelf offroad rijden in terreinauto’s en pick-ups en konden ze meerijden in diverse Dakar-trucks, waaronder een aantal GINAF-vrachtwagens met een luchtveersysteem van VB-Airsuspension.
Op het terrein was een zeer gevarieerd parcours uitgestippeld, zodat zowel beginnende als gevorderde offroadrijders een echte Dakar-sensatie konden beleven.
De bezoekers konden de producten van VB-Airsuspension en Veth Automotive bekijken, maar vooral ook optimaal testen tijdens deze dagen!

Dat was echter niet alles! Er was ook een rit door de bloeiende Betuwe georganiseerd met verschillende soorten voertuigen, waaronder een ambulance, een autotransporter, een rolstoelvoertuig en een camper. Deze voertuigen waren allemaal voorzien van een veersysteem van VB-Airsuspension.
Het evenement was dus de uitgesproken gelegenheid om de producten zowel onder offroadomstandigheden als onder normale omstandigheden optimaal te testen.

Het waren 2 mooie dagen waarop het weer ook meewerkte. VB-Airsuspension en Veth Automotive willen iedereen bedanken die dit evenement tot een groot succes heeft gemaakt.

Bekijk hier de foto’s van het evenement

Onze speciale dank gaat uit naar Nissan, Fiat, Isuzu, City Box, SuperB, Bott, ORC, Tijhof, Road Ranger en All Sports Resort en natuurlijk naar alle Dakar-teams die hun vrachtwagens ter beschikking hebben gesteld.

Victor Benno