VB Airsuspension
Nieuws

VB-Airsuspension in ContiTech initiativ magazine

Geplaatst op 29-04-2014

ContiTech initiativ is een magazine dat wordt verspreid onder klanten en medewerkers van ContiTech. Het magazine is in het leven geroepen om klanten en medewerkers op de hoogte te houden van de nieuwste ontwikkelingen.

Zoals de meesten van jullie wel weten is VB-Airsuspension de laatste twee jaar actief geweest in Le Dakar. Niet als bestuurder of monteur van een van de voertuigen, maar met haar producten.

De afgelopen twee jaar hebben verschillende Ginaf-trucks, waaronder die van de teams Mammoet Rallysport en Ginaf Rally Power, met een doorontwikkeld VB-FullAir 4C-systeem (volledige luchtvering op de voor- en achteras) gereden. VB-Airsuspension heeft onder andere de regeling aangepast, andere balgen voor meer comfort en stijfheid aangebracht en de hoogteregeling aangepast.


De balgen van deze doorontwikkelde set zijn van de firma ContiTech. ContiTech is de leverancier van vele soorten balgen voor VB-Airsuspension. Daarom heeft de firma de verrichtingen van de Dakar-teams met onze luchtveersystemen met veel interesse gevolgd. ContiTech is er net als VB-Airsuspension zeer trots op dat er geen systemen zijn uitgevallen en dat de systemen zelfs de meest barre omstandigheden van Le Dakar aankunnen.

Een van de belangrijkste punten tijdens Le Dakar is vertrouwen – vertrouwen in elkaar en vertrouwen in de materialen. Dat is ook de reden waarom VB-Airsuspension en ContiTech nauw samenwerken.
ContiTech staat voor goede en kwalitatief hoogstaande producten en dat is iets wat VB-Airsuspension eveneens hoog in het vaandel heeft staan.
Daarom staat in de apriluitgave van het magazine ContiTech initiativ een artikel over Le Dakar, de samenwerking tussen VB-Airsuspension en ContiTech en een interview met Iginio Voorhorst (CEO VB-Airsuspension-groep).

Klik op onderstaande links om het complete artikel te lezen (het artikel is helaas alleen beschikbaar in het Engels en het Duits).

ContiTech initiativ magazine_EN
ContiTech initiativ magazine_DE

Victor Benno