VB Airsuspension
Nieuws

VB-Airsuspension sponsort toprijders en jonge talenten in de verschillende Nederlandse Trial Kampioenschappen.

Geplaatst op 16-05-2014

Op zaterdag 17 en zondag 18 mei organiseert de Zelhemse Auto en MotorsportClub ZAMC wederom een uniek trial evenement. Dit weekend wordt er in Nederland in één weekend 2 trial wedstrijden meetellend voor het Nederlands kampioenschap georganiseerd. Zaterdag 17 mei strijdt de Nederlandse jeugd om de winst in de 3e wedstrijd van het NKJ seizoen, op zondag 18 mei vind de 3e ONK trial tellend voor het Open Nederlands kampioenschap trial seizoen 2014 plaats.

 


Het mooie en uitdagende trialterrein “de Langenberg” is voor dit jaar weer omgetoverd tot een echt trial-arena. Het zal weer een pittige wedstrijden opleveren voor de vele deelnemers op beide wedstrijddagen.

Op zaterdag 17 mei zullen de jeugdige trialrijders, in de leeftijd van 5 tot 18 jaar, hun talenten kunnen tonen op het uitdagende terrein in Zelhem. In de kampioensklasse is onder andere Marnick Molemans van Team Molemans actief. Hij leidt momenteel het klassement in het Nederlandse Kampioenschap Jeugd Trial en was ook al eerder Nederlands Kampioen.


In de aspiranten klasse is talent Jasper te Mebel uit Silvolde een ZAMC lid om in de gaten te houden. Hij rijdt nog niet lang trial, maar laat al grote vorderingen zien.


In deze zelfde aspiranten klasse zal ook Rune Monbaillieu (Belgie) weer zijn verrichtingen laten zien. Rune doet al een tijdje mee en zit regelmatig bij de eerste 3.

Als laatste zal op deze dag mogelijk ook aanstormend talent, als enige uitkomend met een Electro Trialmotor, Nick Brugman uitkomen. Hij rijdt nog maar pas trial maar met zijn BMX ervaring kan hij al aardig mee komen.

Op zondag 18 mei zullen de volwassenen strijden om de punten van het Open Nederlands Kampioenschap. In deze hoogste klasse in Nederland rijdt Gilles Molemans van Team Molemans mee. Hij staat momenteel 6e plaats in het klassement en werkt er hard aan naar voren te komen in het klassement.

Zoals de meeste van jullie wel weten is VB-Airsuspension sponsor van verschillende taken van sport denk hierbij aan Motorsport, BMX, Le Dakar en daar sluit het sponsoren van het Team Molemans en een aantal jonge trial talenten prima bij aan. Via de trial sport in de nationale en internationale wedstrijden verwacht VB-Airsuspension nog meer naamsbekendheid te krijgen.


Sport, inzet en prestatie bind sporters en het bedrijfsleven. Top prestaties en hoogst mogelijke betrouwbaarheid zijn zaken waar VB-Airsuspension voor staat.


Namens het gehele VB-Airsuspension Team. Goede wedstrijden gewenst VBA-Trial Team!!

Sinds dit jaar is VB-Airsuspension de trotse hoofd sponsor van een heus Trial Team. Te weten Team Molemans en een drietal jeugdige rijders.

Team Molemans

Team Molemans bestaat uit 2 rijders;
- Gilles Molemans
- Marnick Molemans

Gilles Molemans geboren op 10 januari 1995 rijdt dit jaar onder andere mee in het Nederlands en Europees kampioenschap. Hij begon zijn carrière op een 85cc Honda en zijn grootste successen zijn het Nederlands Kampioenschap B in 2009 en het Nederlands Kampioenschap ONK Geel in 2012.

Marnick Molemans geboren op 28 februari 1998 rijd dit jaar net als zijn broer Gilles mee in het Nederlands en Europees kampioenschap. Hij begon zijn carrière op een 65cc Kawasaki.
Zijn grootse successen zijn het Nederlands Kampioenschap D in 2009, Nederlands Kampioen A in 2012 en een 9e plaats op het Trial European Championship in Boras.

Beide heren zullen in 2014 rijden op nieuwe Ossa motoren. Niet groen zoals gebruikelijk maar in bekende VB blauw kleur. Beide motoren zijn compleet bestickerd in de huisstijl van VB-Airsuspension.

 

Voor meer informatie van team Molemans bekijk dan hun website
www.molemans.bike


Jasper te Mebel

Jasper te Mebel, geboren op 06-09-2004, is in oktober 2012 thuis begonnen met trial rijden in de achtertuin. Dit vond hij zo leuk, dat hij vanaf januari 2013 lid is geworden bij de ZAMC te Zelhem. Vanaf 2014 neemt hij vol enthousiasme deel aan de clubtrials bij de ZAMC. Op 23 maart heeft hij zijn eerste Nederlands Kampioenschap gereden in Apeldoorn. Dit vond hij erg leuk, zodat hij besloot het NK bij zijn eigen club mee te rijden. VB-Airsuspension heeft ervoor gezorgd dat hij vanaf deze NK kan rijden in een nieuwe trialoutfit.

Rune Monballieu

Ook dit seizoen zal Rune Monballieu zijn talenten laten zien in de aspiranten klasse.
Rune doet al een tijdje mee en weet regelmatig een plaats bij de eerste 3 te bemachtigen.

Nick Brugman

De 10 jarige Nick Brugman uit Gaanderen rijd dit jaar voor het eerst Trial wedstrijden.
Op 4 jarige leeftijd is hij al begonnen met het fiets crossen ( BMX-en ).
Sinds zijn 6e rijd hij wedstrijden en heeft hij al een 4e plaats in het club kampioenschap behaald en is hij 8e geworden in het KNWU District noord/oost.
Naast de vele trainingen voor het BMX-en focust Nick zich dit seizoen ook op het Trial rijden.
Hij rijdt dit seizoen als enige op een elektrische Trial motor.

Beide dagen is de start van de wedstrijd om 10:00 uur en tegen 15:00 uur zullen de eerste rijders de finish bereiken. Het evenement vindt plaats op het ZAMC motorsportaccommodatie “de Langenberg”.
De toegang is beide dagen gratis en er zullen voldoende parkeerfaciliteiten aanwezig zijn.

Namens VB-Airsuspension willen wij iedereen uitnodigen om te komen kijken naar de door VB-Airsuspension gesponsorde rijders!

ZAMC motorsportaccommodatie “de Langenberg”
Korenweg 4
Zelhem.

Victor Benno