VB Airsuspension
Nieuws

Even voorstellen - Jos de Kruijf, kwaliteitsmanager

Geplaatst op 04-06-2014

Zoals de meesten van jullie weten, heeft VB-Airsuspension kwaliteit hoog in het vaandel staan.

Vanwege de groei van de VB-Airsuspension Group en om nog steeds dezelfde kwaliteit te kunnen bieden, heeft het bedrijf een extra personeelslid aangenomen op de kwaliteitsafdeling.

Dit nieuwe personeelslid is Jos de Kruijf, 43 jaar, getrouwd met Alette, geboren in Zutphen en al sinds jaar en dag woonachtig in Brummen. Jos is trotse vader van zoon Julian van 8 en dochter Saar van 2 en is gek op alles wat met sport en techniek te maken heeft. Jos voetbalt zelf fanatiek en is tevens een vaste kracht binnen de jeugdafdeling van voetbalvereniging ‘V.V. Oeken’. Daarnaast vind je Jos veel op de fiets en skeelers, zodat hij zijn conditie op peil kan houden. Jos houdt ervan om buiten te zijn en wat van de wereld te zien.

Zijn klassieke motorfietsen zijn zijn passie. Jos restaureert graag zelf en rijdt zo af en toe graag eens een rondje op het circuit.

Jos is al ruim twintig jaar werkzaam in de automotive-industrie, waarvan de laatste dertien jaar bij een toonaangevende groothandel in motorfietsonderdelen, waar hij onder andere verantwoordelijk was voor de commercie en later ook voor de logistiek, ICT en kwaliteit. De onderlinge relaties tussen afdelingen en de verschillende facetten binnen een onderneming spreken hem aan.

Met Jos de Kruijf haalt VB-Airsuspension een echte kwaliteitsman binnen.

Victor Benno