VB Airsuspension
Nieuws

Nieuwe producten bij VB-Airsuspension

Geplaatst op 04-06-2014

VB-Airsuspension heeft voor de meeste merken en typen bedrijfswagens een compleet productgamma beschikbaar. Tijdens de Caravan Salon van 2013 heeft VB-Airsuspension haar productgamma VB-SemiAir uitgebreid met een aantal systemen voor pick-ups.

Deze informatie ging al snel rond binnen de pick-up- en 4x4-markt en vanuit de markt kwam steeds meer vraag naar volledige luchtveersystemen voor pick-ups en 4x4-voertuigen.

Samen met partner JS Automotive heeft VB-Airsuspension voor de Land Rover Defender en voor de Mercedes-Benz G-Klasse een VB-FullAir 4C-systeem ontwikkeld (volledige luchtvering op de voor- en achteras). De systemen geven het voertuig meer comfort en maken het mogelijk om de bodemvrijheid onder een bepaalde snelheid te verhogen of te verlagen.

 

Ook heeft VB-Airsuspension een volledige luchtvering op de achteras (VB-FullAir 2C) voor de Volkswagen Amarok. Een vergelijkbaar systeem heeft de afgelopen twee Dakar-rally’s onder een voertuig gezeten en heeft de finish zonder enige problemen gehaald. Op dit moment zijn soortgelijke systemen in ontwikkeling voor de Nissan Navara en de Ford Ranger.

Bent u ook zo benieuwd geworden naar de systemen voor bovenstaande voertuigen? Kom dan naar de beurs Abenteuer & Allrad (van 19 tot en met 22 juni in Bad Kissingen, Duitsland). Daar zal VB-Airsuspension samen met partners JS Automotive en Veth Automotive een stand hebben waar deze voertuigen te zien zullen zijn (stand C33).

Victor Benno