VB Airsuspension
Nieuws

RETTmobil 2014, wederom een geslaagde beurs voor VB-Airsuspension

Geplaatst op 04-06-2014

Met zeventien voertuigen voorzien van VB-Airsuspension-producten op de stands bij tien verschillende VB-partners kan het bedrijf stellen dat het weer zeer prominent aanwezig was tijdens de 2014-editie van de RETTmobil in Fulda, Duitsland.

De RETTmobil is de toonaangevende beurs in Europa op het gebied van reddingsvoertuigen, en dan voornamelijk ambulances. De beurs vindt plaats in Fulda en staat garant voor vele noviteiten.
Naast ambulances en brandweerauto’s worden er ook toepassingen voor rolstoelvervoer getoond.


Op de 2014-editie van de RETTmobil toonde VB-Airsuspension een Volkswagen Amarok van onze partner BZS GmbH voorzien van het VB-FullAir 2C-systeem. Als ‘World Premiere’ werd een prototype getoond van de luchtvering voor de nieuwe Renault Trafic/Opel Vivaro. Beide systemen trokken veel bekijks en waren hét gespreksonderwerp op verschillende stands.

Ook door VB-partner Tamlans werd een VW Amarok getoond met VB-Airsuspension-luchtvering. Dat het bouwen van een ambulance op de basis van een pick-up steeds vaker voorkomt, was goed te zien: er stonden meerdere VB-partners met een tot ambulance omgebouwde pick-up op de Rettmobil.

Wilt u meer informatie over het VB-FullAir 2C-systeem voor de Volkswagen Amarok?
Bekijk hier het productblad of neem contact op met uw lokale VB-partner.


(Zie ook het andere nieuwsitem in deze nieuwsbrief over pick-ups en 4x4-voertuigen)

Victor Benno