VB Airsuspension
Nieuws

VB-Airsuspension U.K. Ltd. op de Commercial Vehicle Show 2014

Geplaatst op 04-06-2014

Ook dit jaar was VB-Airsuspension U.K. Ltd. weer aanwezig op de Commercial Vehicle Show 2014 (CV Show 2014). De beurs trok dit jaar extra bezoekers, omdat er een aantal nieuwe voertuigen werden gepresenteerd, waaronder de nieuwe Opel Vivaro/Renault Trafic. Voor de voorgaande modellen had VB-Airsuspension reeds verschillende systemen ontwikkeld en ook voor het nieuwe type had VB-Airsuspension het eerste prototype al klaar. Dit prototype werd als ‘World Premiere’ gepresenteerd op de beurs.


Naast de Renault Trafic/Opel Vivaro met het nieuwe systeem toonde VB-Airsuspension ook een Land Rover Defender voorzien van VB-FullAir 4C, een Volkswagen Amarok voorzien van VB-FullAir 2C (een gelijkwaardig systeem als het systeem dat de afgelopen twee jaar in Le Dakar is gebruikt) en een AL-KO-chassis voorzien van VB-FullAir 4C.

 

Bekijk hier de promobladen van de sets (definitieve versie volgt na vrijgave):

Renault Trafic VB-FullAir 2C
Opel Vivaro VB-FullAir 2C

Bekijk hier de productbladen van de sets:

Volkswagen Amarok VB-FullAir 2C
Land Rover Defender VB-FullAir 4C

Er was dit jaar dus weer genoeg te zien op de CV Show en het team van VB-Airsuspension U.K. Ltd. wil iedereen bedanken die interesse heeft getoond in de producten van VB-Airsuspension.

Victor Benno