VB Airsuspension
Nieuws

Nederlands Kampioenschap Jeugdtrial Schijndel en Maasbree

Geplaatst op 17-09-2014

Zoals de meeste van jullie wel weten is VB-Airsuspension sponsor van verschillende takken van sport. Denk hierbij aan Motorsport, BMX, Le Dakar en daar sluit het sponsoren van een aantal jonge trial talenten prima bij aan. (Lees hier een ouder nieuwsartikel)
Via de trial sport in de nationale en internationale wedstrijden verwacht VB-Airsuspension nog meer naamsbekendheid te krijgen.

Een van deze jonge trial talenten is Jasper te mebel.
Jasper te mebel, geboren op 06-09-2014, is in oktober 2012 thuis begonnen met trial rijden in de achtertuin.
Dit vond hij zo leuk, dat hij vanaf januari 2013 lid is geworden bij de ZAMC te Zelhem. Vanaf 2014 neemt hij vol enthousiasme deel aan verschillende NK wedstrijden. VB-Airsuspension heeft ervoor gezorgd dat hij zijn NK wedstrijden kan rijden in een nieuwe trialoutfit.

In september heeft Jasper al weer 2 wedstrijden gereden met een zeer goed resultaat!

NK Jeugdtrial Maasbree

Op 7 September 2014 vertrok Jasper samen met zijn familie om 07:00 uur naar Maasbree.
Nadat de motor was gekeurd en de baan was geïnspecteerd kon de wedstrijd beginnen.
De wedstrijd bleef tot op het laatste moment spannend. Met uiteindelijk 10 strafpunten in de pupillenklasse wit, behaalde Japser de eerste plaats.

 NK Jeugdtrial Schijndel.

Op 14 september 2014 vertrok Jasper naar het NK Jeugdtrial in Schijndel. Vanuit VB-Airsuspension werd het vervoer voor deze wedstrijd geregeld. Eenmaal in Schijndel aangekomen werden de hindernissen te voet verkend en werd de motor gekeurd. Met 17 strafpunten in de pupillenklasse wit, was dit goed voor een eerste plaats. Het was een leuke, gezellige dag met mooi weer en een geweldig resultaat.

VB-Airsuspension wenst Jasper veel succes bij zijn volgende wedstrijden!

 

Victor Benno