VB Airsuspension
Nieuws

Caravan Salon Düsseldorf 2014

Geplaatst op 18-09-2014

De Caravan Salon Düsseldorf zit erop en VB-Airsuspension kan terugkijken op een geslaagde beurs.
Bij zowel de binnen- als de buitenstand van VB-Airsuspension was het elke dag druk. Bij de buitenstand presenteerden onze VB-partners met trots de VB-producten en werden goede zaken gedaan.
Ook het half/half-model (Fiat Ducato-drijfkop met deels een origineel Fiat Ducato-chassis en deels het lage AL-KO AMC-chassis (Tiefrahmen-chassis)) trok veel bekijks. Helemaal omdat VB-Airsuspension tijdens de beurs twee nieuwe producten op dit model presenteerde: VB-SemiAir voor het AL-KO AMC-chassis (voor voertuigen vanaf 2006) en de VB-CoilSpring op de achteras van het originele Fiat Ducato-chassis in combinatie met een op het voertuig afgestemde speciale VB-schokdemper.

Wilt u meer weten over het VB-SemiAir-systeem op het AL-KO AMC-chassis? Bekijk dan hier het nieuwsartikel.
Wilt u meer weten over de VB-CoilSpring voor de Fiat Ducato? Bekijk dan hier het nieuwsartikel.


 

Ook de VB-Airsuspension-APP was een grote hit onder de bezoekers. Vele bezoekers waren benieuwd naar wat ze allemaal met de VB-APP konden en kwamen de App bekijken op de VB-Airsuspension-stand. U kunt met de App niet alleen de luchtvering bedienen, maar onder andere ook de complete bedieningshandleiding en dealerlijst opvragen.
Bent u ook zo benieuwd naar wat de VB-APP verder nog kan? Bekijk dan hier het nieuwsartikel over de VB-APP of download de VB-APP in de Google Play Store  of de Apple App Store

Kort gezegd was het voor VB-Airsuspension dus een zeer geslaagde beurs met veel geïnteresseerde bezoekers.

Victor Benno