VB Airsuspension
Nieuws

IAA 2014, wederom een geslaagde beurs voor VB-Airsuspension

Geplaatst op 21-10-2014

De IAA Nutzfahrzeuge zit er weer op en de organisatie van de beurs kan terugkijken op een geslaagd evenement! Met 2066 exposanten uit 45 verschillende landen en met meer dan 300 wereldprimeurs was het wederom een geslaagde editie.

Ook voor VB-Airsuspension was de 65e editie van de IAA Nutzfahrzeuge een groot succes.
Elke dag werd de stand van VB-Airsuspension goed bezocht en de nieuwe producten en diensten werden met veel bewondering bekeken.

Naast onze bestaande productgroepen die we tentoonstelden (VB-FullAir (volledige luchtvering), VB-SemiAir (hulpluchtvering), VB-CoilSpring (schroefvering) en onze VB-SpecialParts (schokdempers, stabilisatoren, bladveren en ander veercomponenten)), toonde VB-Airsuspension dit jaar ook de VB-app.

Met de VB-app kunt u onder andere de luchtvering bedienen, onze dealerlijst opvragen en de bedieningshandleiding van uw luchtvering opvragen.
Wilt u meer weten over de VB-app, bekijk dan hier het nieuwsartikel.

De andere noviteit die VB-Airsuspension op haar stand toonde, had betrekking op de nieuwe ESC-regelgeving. VB-Airsuspension is als eerste gecertificeerde niet-voertuigfabrikant gereed voor de nieuwe ESC-regelgeving. Op de stand werd tevens onze nieuwe partner WDT-Services voorgesteld. Zij zullen samen met VB-Airsuspension aan homologatietrajecten werken. Wilt u meer weten over de nieuwe ESC-regelgeving, bekijk dan
hier het nieuwsartikel.

Niet alleen op de stand van VB-Airsuspension waren onze producten te vinden. VB-Airsuspension is PremiumPartner van Volkswagen Nutzfahrzeuge. Daarom had VB-Airsuspension de mogelijkheid om ook op de stand van Volkswagen enkele voertuigen van luchtvering te voorzien. Op de stand van Volkswagen kon u een Volkswagen Crafter en een Volkswagen Amarok zien, die beide waren uitgerust met het VB-FullAir 2C-systeem. Daarnaast stonden er in samenwerking met VB-partner AL-KO ook twee Volkswagen Transporters die van een tandemstel van 13” waren voorzien. De grootste noviteit was een Volkswagen Transporter die voorzien was van een carbon chassis met een AL-KO tandemstel van 13” en VB-luchtvering. Niet alleen bij Volkswagen stonden voertuigen met VB-systemen: op de stand van Nissan was een Navara te zien met VB-SemiAir en bij de busbouwers stonden ook enkele Sprinters en Crafters met VB-FullAir-luchtvering.

VB-partners uit de hele wereld hebben deze dagen gebruikt om onze stand te bezoeken en kennis te maken met de nieuwste producten en innovaties van VB-Airsuspension. Het was dus een geslaagde beurs voor VB-Airsuspension.

Victor Benno