VB Airsuspension
Nieuws

NK jeugd Trial Sleen

Geplaatst op 04-11-2014

Zondag 25 oktober heeft Jasper te Mebel, een Trial rijder gesponsord door VB-Airsuspension een wedstrijd verreden in het Nederlands Kampioenschap jeugd trial in Sleen.
Hieronder leest u het verslag van de wedstrijd:

Zondag 25 oktober zijn we in alle vroegte vertrokken naar de NK jeugd in Sleen. Op deze baan had Jasper nog niet eerder gereden. Omdat deze baan ook bekend staat als ‘pittig’, was hij benieuwd hoe de non-stops eruit zagen.


Onder het motto ‘als je niets probeert kom je ook niet verder’, wilde Jasper in de aspirantenklasse blauw deelnemen, een stapje hoger dan wat hij dit jaar tijdens de clubtrials heeft gereden. In de eerste ronde viel het hem tegen dat hij 16 strafpunten moest laten knippen, dit was hij niet gewend van de clubtrials. Na een opbeurend gesprekje, waarin we aangaven dat deze klasse ook moeilijker is, zag hij in dat er in deze klasse voor hem meer uitdaging in zit, maar dat hij hier ook goed voor moet trainen. Uiteindelijk behaalde hij aan het eind van de dag een nette zevende plaats (van de 12 deelnemers).

 

 

Deze wedstrijd was een flinke overstap, maar tevens ook weer een mooie uitdaging om voor  te trainen. Want in seizoen 2015 zal hij alle tien de wedstrijden in deze klasse gaan deelnemen.

VB-Airsuspension wenst Jasper alvast veel succes voor het seizoen 2015!

Victor Benno