VB Airsuspension
Nieuws

Nieuwe ERP systeem Microsoft Dynamics AX live

Geplaatst op 16-12-2014

Zoals u weet is VB-Airsuspension al maanden bezig met de implementatie van een nieuw ERP systeem genaamd Microsoft Dynamics AX. Sinds februari dit jaar zijn er per afdeling 1 a 2 medewerkers dagelijks bezig geweest met de implementatie en testen van het nieuwe systeem.

Na maandenlang inrichten, testen en nog meer testen was het moment dan eindelijk daar.
Op maandag 1 december 2014 ging Microsoft Dynamics AX live. Het vele oefenen en simuleren wierp zeer zeker zijn vruchten af. Er is een goede start gemaakt, maar doordat het voor iedereen een nieuw systeem is, zijn er onverhoopt toch nog een aantal kleine zaken fout gegaan. Hierdoor hebben we helaas enkele orders met vertraging moeten uitleveren. Onze excuses voor het ongemak.

Uiteraard liet Pulse, onze nieuwe ERP partner, de live-gang niet opgemerkt voorbij gaan. Uit de handen van Cliff Dolfs kreeg Iginio Voorhorst een taart overhandigd voor de prettige en constructieve samenwerking.


Op de foto ziet u de Key users die dagelijks bezig zijn geweest met de implementatie van het nieuwe ERP Systeem.

(bovenste rij v.l.n.r. Eddy de Vos, Kees Dute, Mike Fleskens, Iginio Voorhorst en Wilma Vrieze allen VB-Airsuspension)
(onderste rij v.l.n.r. Cliff Dols (Pulse), Gert van Werven, Martijn te Winkel, Julien van Cleemput, Alex Boekhoudt en Piet van Dooren allen VB-Airsuspension)

VB-Airsuspension wil haar klanten nogmaals bedanken voor het begrip en wenst u alvast fijne feestdagen!

Victor Benno