VB Airsuspension
Nieuws

Eerstejaars studenten HBO Automotive bezoeken VB-Airsuspension

Geplaatst op 05-11-2015

Op donderdag 5 november maakten 12 eerstejaarsstudenten van de opleiding Automotive van de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen kennis met VB-Airsuspension.

De ochtend startte met een presentatie over VB-Airsuspension, waarna VB-Engineers Maarten van der Velde en Mark van Buuren aan het woord kwamen. Want wat doet bijvoorbeeld een engineer van VB-Airsuspension? En op welke manier worden testen uitgevoerd? Allemaal vragen die beantwoord werden. Aansluitend mocht een rondleiding natuurlijk niet ontbreken. Aan het eind van de ochtend kregen de studenten op de testafdeling nog een uitleg van Wouter Slendebroek (Test Engineer) en Xander Molenaar (derdejaars student Hogeschool Rotterdam). Ze zagen hier een aantal praktijktesten die geregeld uitgevoerd worden op onder andere een demper en een luchtbalg.

VB-Airsuspension kijkt terug op een leerzame ochtend met enthousiaste studenten. “De automotive branche heeft vaak veel meer te bieden dan gedacht wordt. Door onze deuren open te stellen voor studenten delen we niet alleen kennis , maar laten we ook de mogelijkheden voor de toekomst zien”, aldus Jeroen Kouwenberg, Manager Engineering VB-Airsuspension. 

Victor Benno