VB Airsuspension
Nieuws

VB-Airsuspension zet met X-Traxx nieuwe stap in 4x4-markt

Geplaatst op 01-06-2016

Met de oprichting van X-Traxx, specialist op het gebied van off-roadbenodigdheden, zet de VB-Airsuspension Groep een nieuwe stap in de 4x4-markt. X-Traxx biedt professionele 4x4-accessoires voor het aanpassen van off-roadvoertuigen. Het bedrijf gaat onder andere bodemplaten, rock-sliders, (lucht)veersystemen en schokdempers leveren.

“Met de start van X-Traxx willen we de activiteiten binnen de VB-Airsuspension Groep uitbreiden naar een breder marktsegment”, vertelt Iginio Voorhorst, CEO van de VB-Airsuspension Groep. “We zijn geen onbekende in de 4x4-wereld en met X-Traxx bieden we andere producten aan dan bij VB-Airsuspension. Tegelijkertijd profiteren we echter wel van de kennis die er al is op het gebied van off-roadvoertuigen.”De ultieme test doorstaan: deelname aan de Libya Rally
Speciaal voor de Libya Rally werd een Nissan NP300 Navara aangepast met onder andere een door X-Traxx ontwikkelde bodemplaat en luchtvering van VB-Airsuspension. “Ik zag deze rally, naast de tests die we in Nederland hebben gedaan, als ultieme test voor onze nieuw ontwikkelde producten”, aldus Voorhorst. Samen met Wuf van Ginkel (bekend coureur van het GINAF Rally Power-team) reed Voorhorst de 2700 kilometer lange crosscountryrally van 14 t/m 21 april succesvol uit. De producten hebben de test dus glansrijk doorstaan.

Hieronder vindt u een link naar een interview over X-Traxx met Iginio Voorhorst en Wuf van Ginkel. Deze video is tijdens de Libya Rally opgenomen.

Victor Benno