VB Airsuspension
Nieuws

Terugblik Caravan Salon 2016: beurs met een gouden randje

Geplaatst op 27-09-2016

Voor VB-Airsuspension was de Caravan Salon 2016 een hele speciale editie. We presenteerden niet alleen een compleet nieuwe beursstand, maar wisten ook voor het eerst in de geschiedenis de König Kunde Award in de categorie “Fahrwerkstechnik” in de wacht te slepen. VB-Airsuspension liet hierbij bedrijven als Goldschmitt, Linnepe en SMV achter zich. Om dit te vieren bracht zelfs “Frau Antje” een speciaal bezoek aan de Caravan Salon.

Op de Caravan Salon was VB-Airsuspension aanwezig met zowel een binnen- als een buitenstand. De binnenstand was dit jaar compleet vernieuwd en vanuit deze stand liep Frau Antje over de beurs met een kar met Hollandse specialiteiten. VB-Airsuspension is van origine een Nederlands bedrijf, dus Hollandse lekkernijen waren zeker op z’n plaats om de gewonnen König Kunde Award te vieren. Vele positieve reacties volgden en bezoekers wilden graag met Frau Antje op de foto.

König Kunde Award-ceremonie
De feestelijke uitreiking van de König Kunde Award (link) vond plaats op zondagavond 28 augustus. De award is in het leven geroepen door het gerenommeerde Duitse tijdschrift Reisemobil International, dat elk jaar een klanttevredenheidsonderzoek houdt onder campereigenaren. Iginio Voorhorst, CEO van VB-Airsuspension, nam de prijs in ontvangst. “Dit is een erg speciaal moment voor ons. We hebben hier hard voor gewerkt en deze award hadden we zeker niet kunnen winnen zonder ons wereldwijde VB-partnernetwerk en onze klanten. Ik wil daarom iedereen hartelijk bedanken voor het vertrouwen in VB-Airsuspension en onze producten”, aldus Voorhorst.

 

Donatie kinderkankerziekenhuis
Een ander bijzonder moment van de König Kunde Award-ceremonie was de donatie voor het kinderkankerziekenhuis in Düsseldorf. Dankzij de vrijgevigheid van exposanten van de Caravan Salon werd in totaal €24.000 binnengehaald. Ook VB-Airsuspension droeg hier haar steentje aan bij. “Maatschappelijke betrokkenheid staat bij ons hoog in het vaandel en onder andere door middel van donaties als deze geven we daar uiting aan”, vertelt Martin Fabisch, directeur van VB-Airsuspension Deutschland.

Nieuwsgierig naar een korte impressie van VB-Airsuspension tijdens de Caravan Salon 2016? Bekijk dan deze video.

Victor Benno