VB Airsuspension
Nieuws

Inpakken en wegwezen met de nieuwe VB-LevelAir

Geplaatst op 10-10-2017

Met de VB-LevelAir introduceren wij een nieuw product! De VB-LevelAir is een hulpluchtveersysteem met automatische hoogteregeling. Het zorgt onderweg voor meer gebruiksgemak, doordat de bestuurder zich niet bezig hoeft te houden met de bediening van het systeem. Op die manier wordt ook oneigenlijk of onjuist gebruik voorkomen. De VB-LevelAir zorgt ervoor dat het voertuig altijd op de juiste rijhoogte staat en dat het systeem de juiste druk heeft. Aan de achterzijde helt het voertuig in beladen toestand minder over, waardoor de wegligging en de stabiliteit verbeterd worden. Dit draagt te allen tijde bij aan de veiligheid onderweg.

Het VB-LevelAir-systeem bestaat uit een VB-SemiAir-basissysteem inclusief een hoogwaardige compressorbox met luchtfilter, luchtdroger, kleppenblok, hoogtesensor en een ASCU (Air Suspension Control Unit). Het VB-LevelAir-systeem is een geschikte optie voor voertuigen die te maken hebben met een wisselende belading en veel verschillende bestuurders. Elke keer als de belading verandert, regelt het VB-LevelAir-systeem automatisch de hoogte, net als de minimale en maximale druk in de luchtbalgen. De bestuurder hoeft hieraan dus niets meer te doen.

Daarnaast biedt VB-LevelAir de volgende voordelen:

  • Automatische regeling voorkomt fouten en verhoogt de veiligheid
  • Verbeterde rijeigenschappen in alle beladingsomstandigheden
  • Hogere rijhoogte en een grotere veerweg
  • Snelle montage door ‘plug-and-play’-systeem
  • Carrosserie, inrichting en belading blijven beschermd tegen schade
  • Zware belading is vanaf de buitenkant niet meer zichtbaar
  • Schokdempers worden minder belast


VB-LevelAir is verkrijgbaar als nieuwe set of als uitbreiding op uw bestaande hulpluchtveersysteem (VB-SemiAir). Vraag uw VB-partner naar de mogelijkheden.

Victor Benno