VB Airsuspension
Nieuws

EVEN VOORSTELLEN: DE AFDELING AFTER SALES & SERVICE VAN VB-AIRSUSPENSION

Geplaatst op 21-03-2018

Klanttevredenheid vinden wij erg belangrijk. Mede daarom hebben wij een afdeling After Sales & Service die nadat de aankoop is gedaan klaarstaat voor eventuele vragen en die zorg draagt voor het oplossen van problemen, storingen en klachten. Onze mannen van de afdeling After Sales & Service fungeren als technische ondersteuning voor onze partners en dealers bij het zoeken van storingen en het oplossen van inbouwproblemen. Tevens bieden zij softwareondersteuning aan onze partners en dealers via onze Software Maintenance Tool. De Software Maintenance Tool (SMT) is een computerprogramma waarmee in combinatie met een speciale kabel o.a. service kan worden verleend en waarmee de software voor de luchtvering op afstand online kan worden geüpdatet. Daarnaast stelt de afdeling After Sales & Service bepalingen op het gebied van retouren en garantie vast en selecteren en versturen zij reserveonderdelen.

Maak kennis met onze afdeling After Sales & Service

(v.l.n.r.)

Carlo Hakvoort
Functie: aftersales- en servicemedewerker

De kans is groot dat u Carlo aan de telefoon krijgt als u naar de afdeling After Sales & Service belt. Carlo is het eerste aanspreekpunt voor klanten, partners en dealers als het gaat om technische vragen, SMT-ondersteuning ,storingen en klachten.

Martijn te Winkel
Functie: aftersales- en servicemedewerker

Martijn is het tweede aanspreekpunt voor klanten, partners en dealers als het gaat om technische vragen, SMT-ondersteuning, storingen en klachten. Daarnaast houdt hij zich ook bezig met bepalingen op het gebied van retouren en garantie.

Rick Nijland
Functie: aftersalesmedewerker en verkoopondersteuner

Voor (aan)vragen op het gebied van reserveonderdelen kunt u bij Rick terecht. Tevens treedt hij – net als Martijn – op als tweede aanspreekpunt voor klanten, partners en dealers als het gaat om technische vragen, SMT-ondersteuning, storingen en klachten. Daarnaast ondersteunt hij onze afdeling Verkoop met het administratief verwerken van verkooporders.

Victor Benno