VB Airsuspension
Nieuws

BEZOEK ONS OP DE CARAVAN SALON IN DÜSSELDORF EN DE IAA NUTZFAHRZEUGE IN HANNOVER

Geplaatst op 18-07-2018

Zoals u inmiddels misschien wel zult weten, staan wij ook dit jaar weer op een groot aantal beurzen. Een paar van deze beurzen hebben we al achter de rug, maar het startschot van het beursseizoen wordt meteen na de zomervakantie gegeven. Te beginnen met de grootste vak- en consumentenbeurs voor recreatie met veel aandacht voor campers en toebehoren: de Caravan Salon van 24 augustus tot en met 2 september in Düsseldorf (DE), gevolgd door de beurs IAA Nutzfahrzeuge van 20 tot en met 27 september in Hannover (DE). De IAA Nutzfahrzeuge is dé beurs voor de nieuwste technische trends en ontwikkelingen op het gebied van bedrijfswagens, op- en ombouwen en accessoires.

Caravan Salon Düsseldorf
Tijdens de beurs Caravan Salon in Düsseldorf heten wij u van harte welkom bij onze binnenstand in hal 13 (stand B10) en buiten bij stand FG13-02. Naast onze huidige producten presenteren wij ook een noviteit op onze binnenstand:

VB-CoilSpring AL-KO AMC-chassis
Een verzwaarde vervangveer voor altijd zwaarbeladen campers, speciaal ontwikkeld voor campers met een AL-KO-chassis. De VB-CoilSpring voor het AL-KO AMC-chassis is uitermate geschikt wanneer de veerkracht niet gevarieerd hoeft te worden, maar de bestaande torsievering toch ondersteuning nodig heeft. De rijhoogte wordt hiermee weer verhoogd.

IAA Nutzfahrzeuge Hannover
Tijdens de beurs IAA Nutzfahrzeuge in Hannover kunt u ons bezoeken in hal 26 bij stand D43. Hier zullen wij onze nieuwe luchtveersets voor de nieuwe Mercedes-Benz Sprinter en de Volkswagen Crafter dubbellucht en natuurlijk ook onze huidige producten presenteren. Verder vindt u onze producten ook op diverse stands van onze partners.

U bezoekt ons liever op een andere beurs?
Geen probleem, dat kan ook! In samenwerking met onze dochterondernemingen en onze partners staan wij op meerdere beurzen voor u klaar. Een kleine greep uit ons beursseizoen:

  • Elmia Husvagn in Zweden – van 5 t/m 9 september
  • Salone del Camper in Italië – van 7 t/m 16 september
  • Caravan Messen in Noorwegen – van 13 t/m 16 september
  • Elkhart RV Open House in Amerika – van 17 t/m 20 september
  • Irish National Ploughing Championships in Ierland – van 18 t/m 20 september
  • The Motorhome Show Season Finale in Groot Brittannië – van 21 t/m 23 september
  • Salon des Véhicules de Loisirs in Frankrijk – van 29 september t/m 7 oktober
Victor Benno