VB Airsuspension
Nieuws

NIEUW: VERZWAARDE VERVANGVEREN VOOR MERCEDES-BENZ, CITROËN, PEUGEOT EN TOYOTA

Geplaatst op 14-11-2018

Naast volledige luchtveringen en hulpluchtveringen leveren wij ook verzwaarde vervang- en hulpveren voor een aantal voertuigen. Bij veel problemen wordt luchtvering geadviseerd, omdat het voertuig bijvoorbeeld moet kunnen zakken of wisselende beladingen heeft, maar in bepaalde situaties kan een verzwaarde vervang- of hulpveer al de oplossing zijn.

Een verzwaarde vervang- en/of hulpveer, ook wel VB-CoilSpring genoemd, ondersteunt of versterkt de bestaande vering in het voertuig. Een hulpveer of een vervangveer wordt gebruikt bij voertuigen met schroefveren. Een hulpveer wordt gemonteerd bij voertuigen met bladveren. Door de VB-CoilSpring komt het voertuig weer terug op de originele of op een hogere rijhoogte, waardoor de stabiliteit wordt verbeterd en in zekere mate ook het comfort wordt verhoogd. De VB-CoilSpring is een geschikte optie voor voertuigen die altijd zwaarbeladen zijn. De versterking van de veerkracht is namelijk permanent en niet regelbaar.

Voor de volgende voertuigen is nu ook VB-CoilSpring te verkrijgen:

Merk Type Bouwjaar As
Citroën Jumpy Combi en SpaceTourer 2017- Voor-en achteras
Peugeot Expert en Traveller 2017- Voor-en achteras
Toyota ProAce Compact en Verso 2017- Voor-en achteras
Mercedes-Benz V-Klasse 2014- Achteras
Mercedes-Benz X-Klasse 2018- Voor- en achteras


Wilt u meer weten over onze verzwaarde vervang- en hulpveren en/of wilt u graag een set aanschaffen? Neem dan contact op met een van onze VB-partners.

Victor Benno