VB Airsuspension
Nieuws

WE BEREIDEN ONS VOOR OP WEDEROM EEN DRUK BEURSSEIZOEN!

Geplaatst op 25-06-2019

In het afgelopen halfjaar waren we al te vinden op verschillende beurzen in binnen- en buitenland waaronder: Caravana (Nederland), The Work Truck Show (USA), The Commercial Vehicle show (UK) en de RETTMobil (Duitsland).

Begin juli staat onze dochtervestiging VB-Airsuspension UK samen met haar partners op de Camperjam, Norfolk Motorhome Show en de Western Motorhome Show. Vervolgens trappen we het beursseizoen van de tweede helft van het jaar traditioneel af op de Caravan Salon in Düsseldorf. De Caravan Salon Düsseldorf is de grootse beurs op het gebied van campers, caravans en toebehoren.

Busworld 2019
Ook nemen wij dit jaar weer deel aan de Busworld in België. Dit jaar niet in Kortrijk, maar voor het eerst in Brussel. Tijdens de Busworld zullen wij een nieuw product introduceren waar we nu nog niet veel over kunnen zeggen, al kunnen we u verzekeren dat het is zeker een bezoek waard is!
Later meer hierover .

Wilt u meer weten over onze producten en oplossingen die wij kunnen bieden? Dan nodigen wij u van harte uit voor een bezoek aan een van onderstaande beurzen.

Victor Benno