VB Airsuspension
Nieuws

EVEN VOORSTELLEN: DIT ZIJN ONZE DOCHTERVESTIGINGEN

Geplaatst op 25-06-2019

Als snelgroeiend en toonaangevend bedrijf willen wij de mensen om ons heen laten genieten van onze eersteklas veeraanpassingen. Met zeven dochtervestigingen en een uitgebreid netwerk van dealers en importeurs/distributeurs in diverse landen, zijn wij regionaal, landelijk en wereldwijd sterk vertegenwoordigd. Onze dochtervestigingen zijn 100% VB-gefocuste verkoop- en servicekantoren verspreid over de hele wereld.

Op elke vestiging werken specialisten die hun servicegerichtheid, lokale marktkennis en technische expertise inzetten voor zowel VB-partners, importeurs/distributeurs als eindklanten. Ook op internationaal gebied zijn we gesprekspartner op niveau. Vanuit onze vestigingen in de Verenigde Staten, het Verenigd Koninkrijk, Duitsland, Frankrijk, Rusland, Turkije en India geven we invulling aan onze internationale ambities om het leven van de mensen om ons heen ‘smoother’ te laten verlopen.

Hoe wij ons onderscheiden van de andere spelers op de markt? Door service te bieden over de gehele wereld en daarbij de klant centraal te stellen. Door ons uitgebreide netwerk met collega’s van dochterondernemingen, partners en servicepunten in meer dan 60 landen is er altijd een geautoriseerde VB-Airsuspension-specialist in de buurt om u van passend advies te voorzien, onze producten te installeren of om service te verlenen.

Wilt u weten waar de dichtstbijzijnde dochtervestiging, partner of dealer te vinden is en met ze kennismaken? Kijk dan hier.

Victor Benno