VB Airsuspension
Nieuws

KENNIS DELEN IS VERMENIGVULDIGEN

Geplaatst op 26-03-2020

Al jaren werken we met partners die in staat zijn om verschillende doelgroepen te bedienen met een breed pakket aan veeraanpassingen en veersystemen voor onder andere autotransport, personenvervoer, campers, dierentransport, ambulances, rolstoelvervoer en servicevoertuigen. Sinds de start van dit jaar hebben we weer een aantal (nieuwe) VB-partners uit diverse landen opgeleid en toegevoegd aan ons dealernetwerk. Na een meerdaagse intensieve training door een van onze opleiders op ons hoofdkantoor in Varsseveld, ontvingen alle deelnemers de certificaten.

Vallilan Takomo uit Finland volgde onze training opnieuw om up-to-date te blijven en nam hun nieuwe partner J5L mee. Vallilan Takomo is al jaren importeur van VB voor Finland. J5L is een carrosseriebouwer die gespecialiseerd is in ambulances, politievoertuigen en andere speciale voertuigen.


In dezelfde periode zijn ook de autoservicebedrijven Sia Note uit Letland en UAB Edvardo Servisas uit Litouwen getraind.

Met het behalen van het certificaat zijn zij allen (wederom) geautoriseerd en bekwaam bevonden om onze producten te installeren, service te verlenen en u van passend advies te voorzien. Zo kunnen steeds meer mensen genieten van onze eersteklas veeraanpassingen.

Wilt u ook partner van ons worden, neem dan contact met ons op.
Wilt u weten waar uw dichtstbijzijnde partner of dealer te vinden is, kijk dan hier.

Victor Benno