VB Airsuspension
Nieuws

VB-FULLAIR 4C: NU TIJDELIJK MET GRATIS WATERPAS FUNCTIE T.W.V. € 550,- !

Geplaatst op 24-04-2020

Bestel een VB-FullAir 4C systeem, upgrade uw camper met een volledige luchtvering op de voor-en achteras en ontvang gratis een VB-AutoLevel en zet met één druk op de knop uw camper volledig waterpas.

Door alle getroffen Corona maatregelen in binnen- en buitenland is het kampeerseizoen voor dit jaar onzeker. Ook zien we in deze periode dat het in de werkplaatsen van onze VB-Partners een stuk rustiger is, maar zodra de maatregelen verder versoepeld zullen worden verwachten we een hevige piek.

Het perfecte moment om juist nu uw camper te voorzien van een geweldige upgrade! U bent de piek voor en heeft geen last van volle werkplaatsen. En, als alle maatregelen zijn opgeheven kunt u direct genieten van een eerste klas rijervaring naar uw bestemming en het gemak van de waterpas functie als u eenmaal bent gearriveerd.

Voordelen

  • Gratis VB-AutoLevel, met één druk op de knop staat uw camper waterpas.
  • Gratis haal- en breng service, geen gedoe met verzekeringen en belasting.
  • Levertijd van circa één week.
  • Optimale rijervaring door onze volledige luchtvering op voor-en achteras.


Interesse in deze actie? Bekijk hieronder de voorwaarden:

Actie voorwaarden

  • Levering en montage voor 1 juni 2020.
  • Actie is geldig voor de types Peugeot Boxer, Fiat Ducato en Citroën Jumper X250/X290 –  bouwjaar 2006-2020, met een origineel of AL-KO chassis.


Wilt u gebruik maken van de aanbieding of heeft u nog vragen?

Stuur vrijblijvend een e-mail naar info@vbairsuspension.com met daarin de vermelding ‘Facebookactie’. Wij brengen u in contact met één van de deelnemende VB-Partners die u verder kunnen informeren over de voorwaarden.

Interesse in een van onze andere producten zoals VB-SemiAir, onze hulpluchtvering of VB-CoilSpring, onze verzwaarde schroefveren? Houd onze Facebook pagina in de gaten voor een volgende leuke actie!

Victor Benno