VB Airsuspension
Nieuws

CARAVAN SALON DÜSSELDORF 2020

Geplaatst op 05-08-2020

De meeste beurzen van dit jaar zijn afgelast, maar de Caravan Salon Düsseldorf gaat dit jaar wel door. VB-Airsuspension zal met een aangepaste ‘coronaproof’ stand op deze beurs aanwezig zijn, zodat uw en onze veiligheid wordt gewaarborgd. Normaal gesproken draaien we vanaf januari het hele jaar door volop beurzen. Nu start het beursseizoen van 2020 voor ons pas in september. De Caravan Salon Düsseldorf zal plaatsvinden van vrijdag 4 september t/m zondag 13 september a.s.

Bij VB-Airsuspension hebben we getwijfeld of we wel moeten deelnemen aan de beurs. Kunnen we op de beurs de gezondheid van de bezoekers en die van het personeel op de stand garanderen? Wij denken dat dit met de nieuwe opzet van onze stand en alle maatregelen die Caravan Salon Düsseldorf doorvoert goed mogelijk is.

Nieuwe opzet
Dit jaar staan we niet met onze gebruikelijke stand op de beurs. Het is voor u als bezoeker nu niet meer mogelijk om u op de gehele stand te begeven. U kunt wel onze beursmodellen bekijken, maar het is niet mogelijk om direct informatie aan te vragen bij de balie. De nieuwe stand is namelijk zo opgezet dat de gezondheid zoveel mogelijk wordt gewaarborgd. U kunt als bezoeker op een veilige afstand met een van de medewerkers van VB-Airsuspension praten en zonder persoonlijk contact de gewenste productinformatie meenemen. Na een demonstratie van een van onze producten worden de modellen uiteraard weer grondig schoongemaakt.

Hieronder ziet u een impressie van onze stand:

Dit jaar zijn wij niet te vinden op onze vaste standplek, maar zijn we twee plekken naar achteren opgeschoven. U zult ons vinden bij stand A10 in hal 13. Uiteraard kunt u buiten bij stand FG13-02 onder andere ons half/half-model van de Fiat Ducato X250/X290 bekijken.

We nodigen u van harte uit voor een bezoek aan onze stand, waar wij u op een zo veilig mogelijke manier graag meer over onze (lucht)veersystemen vertellen.

Victor Benno