VB Airsuspension
Nieuws

NIEUW LOGISTIEK CENTRUM BIJNA KLAAR VOOR GEBRUIK

Geplaatst op 05-08-2020

Door de groei van de afgelopen jaren is VB-Airsuspension aan de Frankenweg 3 uit zijn jasje gegroeid. Reden om tegenover ons huidige pand een nieuw logistiek centrum te laten bouwen ter uitbreiding van onze bedrijfsoppervlakte. Naast het hoofdkantoor werd er al op vier andere locaties ruimte bijgehuurd om in te kunnen spelen op de toenemende vraag naar onze producten.

Vorig jaar werd er tegenover ons hoofdkantoor een stuk van 0,8 hectare grond aangekocht en in de afgelopen maanden is op dit perceel een nieuw logistiek centrum uit de grond gestampt. De bouw is zo goed als klaar. Momenteel zitten we in de afrondende fase en is het tijd voor de verhuizing van ons magazijn.

Het hoofdkantoor aan de Frankenweg 3 zal de thuisbasis blijven van onder andere de afdelingen Engineering en Sales. Door de verplaatsing van het magazijn en de afdelingen Purchasing en Quality komt er weer meer ruimte vrij voor de andere afdelingen. Zo zullen de afdelingen Engineering en Testing & Workshop de testafdeling uitbreiden, zodat we onze producten op een nog hoger niveau kunnen testen.

Niet alleen de testafdeling aan de Frankenweg wordt uitgebreid; er wordt straks ook een eigen testbaan bij het nieuwe logistieke centrum gerealiseerd. Deze testbaan wordt voorzien van allerlei verschillende wegdekken, zodat we onze (lucht)veersystemen optimaal kunnen testen.

Een aantal leuke weetjes over de uitbreiding:

  • Verdubbeling van onze bedrijfsoppervlakte
  • Grootte van het logistieke centrum: 4.800 m2
  • Eigen testbaan
  • De afdelingen Operations, Warehouse & Assembly, Purchasing en Quality worden in het nieuwe pand ondergebracht


Door de uitbreiding van onze bedrijfsoppervlakte kunnen wij u de komende jaren nog beter van dienst zijn en zijn wij voorbereid op een verdere groei van VB-Airsuspension.

Vanaf eind augustus zult u de pakketten van VB-Airsuspension ontvangen vanuit onze nieuwe locatie aan de Guldenweg 6 te Varsseveld.

Victor Benno