VB Airsuspension
Nieuws

VB-AIRSUSPENSION EN MAINFREIGHT VERLENGEN SAMENWERKING VOOR 3 JAAR

Geplaatst op 13-01-2021

Door de groei van de afgelopen jaren is VB-Airsuspension aan de Frankenweg 3 uit zijn jasje gegroeid. Reden om tegenover het huidige pand een nieuw logistiek centrum te laten bouwen om de bedrijfsoppervlakte uit te breiden.

Met een nieuw logistiek centrum is er gekeken naar de logistieke dienstverlening voor de komende jaren en daarom is er in het voorjaar van 2020 een uitgebreide tender uitgeschreven. Na een selectie tussen zes verschillende logistiek dienstverleners bleek Mainfreight de beste partner. Na al 12 jaar te hebben samengewerkt, zijn wij verheugd te melden dat de samenwerking voor de komende 3 jaar wordt verlengd.

In Mainfreight zien wij een partner die de komende jaren met VB-Airsuspension kan meegroeien. Een nieuw logistiek centrum voor VB-Airsuspension en een hernieuwde samenwerking met Mainfreight waarborgen de continue groei en zullen de komende jaren tot verdere successen leiden.

(v.l.n.r. Jeroen Bruil – Mainfreight, Thomas Frenken – VB-Airsuspension B.V., Gus Megens – VB-Airsuspension B.V. en Ivo du Plessis – Mainfreight)

Victor Benno