VB Airsuspension
Nieuws

"U ZIT TOCH OOK LIEVER COMFORTABEL?"

Geplaatst op 17-03-2021

Als u zou kunnen kiezen tussen een ‘heel comfortabele en functionele stoel’ en een ‘standaard kantinestoel’, waarnaar gaat uw voorkeur dan uit? Wij van VB-Airsuspension gaan zeker voor comfortabel en willen met deze vergelijking aangeven dat deze producteigenschap bij ons hoog in het vaandel staat. Juist door het leveren van een stukje extra comfort, kunt u het grote verschil qua comfort tussen een camper mét ons volledige luchtveersysteem en een camper zonder ons volledige luchtveersysteem zelf ervaren.

U kunt veel meer zitgemak beleven. U kunt dus prettiger (langer) zitten én profiteert van een heleboel handige functies, zoals zakken en heffen – om vervolgens automatisch terug te keren naar de meest ideale positie!

Met deze vergelijking willen we u overtuigen en duidelijk maken: mét VB-FullAir wordt uw reis van A naar B een stuk comfortabeler (en dat is slechts één van de vele voordelen).

Onze dealers staan u desgewenst uiteraard graag (telefonisch) te woord om u een passende uitleg te geven. Daarnaast kunt u op uw gemak een kijkje nemen in onze brochure met productinformatie.

Victor Benno