VB Airsuspension
Nieuws

TRAINING BIJ VB-AIRSUSPENSION

Geplaatst op 03-03-2021

Om onze volledige luchtveersystemen (VB-FullAir) te mogen inbouwen, dienen onze VB-Partners een training bij VB-Airsuspension gevolgd te hebben. Na het volgen van deze training zijn onze VB-Partners op de hoogte van alles rondom onze volledige luchtveersystemen. Bij het succesvol afsluiten van deze training ontvangt de monteur een certificaat en is bevoegd om het systeem onder een voertuig te monteren.

Bij VB-Airsuspension vinden wij het belangrijk dat deze trainingen succesvol worden afgerond. Door de combinatie van een training en onze uitgebreide montagehandleidingen kunnen wij garanderen dat het volledige luchtveersystem volgens de juiste voorschriften wordt gemonteerd en het voertuig weer veilig de weg op kan.

Voor de overige producten zoals onze hulpluchtvering (VB-SemiAir) en schroefveren (VB-CoilSpring) hoeft er door de VB-Partner geen training gevolgd te worden. Middels een uitgebreide handleiding zijn deze systemen eenvoudig te monteren en is het voor elke garage mogelijk om voertuigen van onze systemen te voorzien.

Wilt u meer weten over één van onze producten? Neem gerust contact op met een van de VB-Partners bij u in de buurt.

Victor Benno