VB Airsuspension
Nieuws

VOLLEDIGE LUCHTVERING - VOOR ONS DE JUISTE OPLOSSING VOOR VELE HULPVERLENINGSVOERTUIGEN

Geplaatst op 05-05-2021

Wat was het mooi geweest om te kunnen zeggen dat we helemaal klaar zijn voor onze eerste beurs van dit jaar. Vandaag zou de start van de RETTmobil International 2021 in Fulda zijn geweest. De beurs waar we als deelnemende exposant graag onze producten in de hulpverleningssector onder de aandacht hadden willen brengen. Helaas is de realiteit anders en heeft de organisatie eerder dit jaar een moeilijk, maar verantwoordelijk besluit moeten nemen om de beurs van 5 t/m 7 mei af te gelasten en de plannen te verplaatsen naar 11 t/m 13 mei 2022.

Een terugkerend thema dat wij op deze beurs binnen de hulpverleningssector zouden uitlichten, is onze volledige luchtvering. Voor ons dé juiste oplossing voor vele hulpverleningsvoertuigen.

Hulpverleningsvoertuigen hebben als taak personen en materiaal snel en veilig binnen de wettelijke aanrijtijden te vervoeren, waarbij een hoge voertuigstabiliteit, uitstekend rijcomfort en een optimale wegligging van groot belang zijn.

Veel hulpverleningsvoertuigen zijn uitgerust met zware en geavanceerde apparatuur voor het verlenen van professionele eerste hulp en hebben een hoog zwaartepunt. In geval van een noodsituatie moet de patiënt zo snel mogelijk bereikt en vervoerd kunnen worden, en dit natuurlijk op een stabiele en veilige manier. Dit kan alleen als de chauffeur kan vertrouwen op een goed functionerend en bestuurbaar voertuig.

VB-Airsuspension zorgt er met haar volledige luchtveersysteem voor dat de hulpverleningsvoertuigen onder alle omstandigheden stabiel en goed bestuurbaar blijven, ook wanneer ze zwaarbeladen zijn. Het voertuig wordt minder gevoelig voor zijwind en oneffenheden in het wegdek, helt minder over in de bochten en reageert optimaal tijdens onverwachte uitwijk- en remmanoeuvres.

Deze voordelen zorgen ervoor dat hulpverleningsvoertuigen zich efficiënter, sneller en veiliger in een noodsituatie kunnen verplaatsen dan met een traditioneel veersysteem. Ondanks het hoge voertuiggewicht blijft maximaal comfort voor de (medische) hulpverleners en passagiers gewaarborgd. Door onze luchtveersystemen intensief te testen op afgesloten testfaciliteiten en dankzij de goedkeuring van de voertuigfabrikant, kan VB-Airsuspension garanderen dat de luchtveersystemen aan de hoogste kwaliteitstandaarden voldoen.

Victor Benno