VB Airsuspension
Nieuws

VANDAAG PAKKEN WE UIT: EEN VB-FULLAIR 4C SET VOOR EEN VOLKSWAGEN TRANSPORTER T6

Geplaatst op 08-06-2021

Technische feitjes, gesorteerd per onderwerp – voor de technici onder ons!

Voorpoot
De voorpoot is een combinatie van een schokdemper met geïntegreerde luchtbalg. Onze kwalitatieve voorpoot vervangt volledig de OEM-voorpoot.

Kleppenblok
Het kleppenblok regelt dat de gecomprimeerde lucht naar het relevante deel van het luchtveringsysteem gaat, zoals vereist.

VB-ASCU
De VB-ASCU is de elektronische controle-unit achter de luchtvering, ook wel ‘het brein van de luchtvering’ genoemd. Deze kan worden voorzien van verschillende software-opties afhankelijk van uw voertuig(gebruik). Het meest bekende voorbeeld is onze specifieke campersoftware.

Compressor
De ’heavy-duty compressor’ is ontworpen voor externe installatie onder het voertuig om binnenruimte te besparen. Uiteraard zijn alle relevante componenten IP67 geclassificeerd voor stof- en waterbescherming.

Afstandsbediening (VB-Remote Control)
Voorzien van achtergrondverlichting, zodat deze ook in het donker te gebruiken is. Dankzij het flexibele snoer is de luchtvering zowel binnen als buiten het voertuig te bedienen is.

Documentatie
Elke set wordt geleverd met een gebruikershandleiding, goedkeuringspapieren én onze VB-identificatiekaart met alle specificaties van de set.

Gewicht
Door de installatie van deze VB-FullAir 4C set onder een Volkswagen T6 neemt het voertuiggewicht met slechts 11 kg toe.

Bluetooth Module (optioneel)
Hiermee kunt u het veersysteem vanaf uw smartphone of tablet bedienen via de VB-App die eenvoudig te downloaden is.

Achterklepschakelaar (optioneel)
Deze schakelaar kan aan de achterkant van het voertuig worden gemonteerd voor een extra eenvoudige bediening. Bijvoorbeeld voor het in- en uitladen van materialen, fietsen etc.

VB-AutoLevel Module (optioneel)
Aangekomen op uw bestemming? Breng het voertuig eenvoudig waterpas met één druk op de knop, zodat u geen wielblokken meer hoeft mee te nemen!

Victor Benno