VB Airsuspension
Nieuws

VB-SEMIAIR: WIJ GAAN VOOR DE GROOTSTE

Geplaatst op 09-07-2021

Een vraag die wij vaak krijgen is: “Met welke (verschillende) groottes luchtbalgen worden jullie hulpluchtveersystemen (VB-SemiAir) geleverd?” Dat antwoord is eigenlijk heel simpel: Namelijk, dat wij altijd kiezen om de grootst mogelijke luchtbalg in een hulpluchtveerset te leveren. In veel van deze gevallen zijn dat luchtbalgen van 8 inch, dit is natuurlijk afhankelijk van het merk en type voertuig.

De reden dat wij kiezen voor de grootst mogelijke luchtbalg is omdat dit onder andere de veiligheid, stabiliteit en het comfort ten goede komt. Een grotere luchtbalg heeft minder druk nodig om bijvoorbeeld het voertuig weer netjes recht te zetten. De verminderde druk biedt overigens ook voordelen voor onder andere de verbetering van het rijcomfort en de stabiliteit. Daarom wordt de keuze gemaakt om altijd de grootst mogelijke luchtbalg te leveren, waardoor de meeste systemen zijn uitgerust met een 8 inch luchtbalg.

Meer weten over onze hulpluchtveersystemen? Bekijk dan hier de productfolder of neem contact op met één van onze VB-Partners.

Victor Benno