VB Airsuspension
Nieuws

BEZOEK VNO-NCW ACHTERHOEK BIJ VB-AIRSUSPENSION

Geplaatst op 03-11-2021

Afgelopen woensdag – 27 oktober 2021 – werd het Logistics Centre van VB-Airsuspension bezocht door maar liefst 100 van VNO-NCW Achterhoek (Verbond van Nederlandse Ondernemingen en het Nederlands Christelijk Werkgeversverbond). De leden werden vanaf 19:00 uur ontvangen door Gerald Molenveld (General Manager van VB-Airsuspension), regiomanager Wilma Elbertsen en voorzitter Koen Knufing van VNO-NCW.

Deze avond stonden er diverse presentaties op de planning en we trapten af met een presentatie vanuit VNO-NCW. Vervolgens gaven Sander Dusseldorp, General Sales & Marketing Manager en Coen Dieker, Engineering Manager van VB-Airsuspension, vol enthousiasme een presentatie over VB-Airsuspension: van het ontstaan van de organisatie, over wat wij binnen VB-Airsuspension doen, tot aan waar wij nu staan. Alma Buitenhuis (client partner van Franklin Covey Benelux) nam ons vervolgens mee in de materie van cultuur en sociale duurzame innovatie.

Na de presentaties bijgewoond te hebben, was het tijd voor een vrije rondleiding door ons Logistics Centre. Een vrije rondleiding wil zeggen dat er ruimte was voor een eigen keuze door de leden: “wat vindt u zelf interessant?”. Die avond waren er verschillende werkstations en inpaklijnen in bedrijf zodat de leden een zo goed mogelijk beeld kregen van de werkzaamheden binnen het Logistics Centre. Onderdeel van de rondleiding was een ritje over onze eigen testbaan, waarbij er met voertuigen kon worden meegereden. Hierbij konden de bezoekers ervaren hoe het is om mét luchtvering te rijden en ondervinden wat het verschil is wanneer er meegereden werd in een voertuig zónder luchtvering.

Vanuit VB-Airsuspension kijken we terug op een enorm geslaagde (open) avond voor de leden van VNO-NCW Achterhoek. Wij hopen dat we iedereen een goed beeld hebben kunnen geven over de activiteiten van VB-Airsuspension in de wereld van (lucht)veersystemen.Victor Benno