VB Airsuspension
Nieuws

VB-PARTNERNETWERK

Geplaatst op 01-12-2021

Wilt u meer weten over onze producten, een offerte ontvangen, een afspraak maken voor montage of heeft uw voertuig onderhoud en/of reparatie nodig? Neemt u dan contact op met één van onze VB-Partners.

Op ons hoofdkantoor in Varsseveld (Nederland) en bij onze verschillende dochterondernemingen krijgen wij nog geregeld de vraag of een set rechtstreeks bij ons kan worden aangeschaft of rechtstreeks bij ons gemonteerd kan worden.

Helaas is het niet mogelijk om dit rechtstreeks via ons aan te schaffen of te laten monteren. Ons partnernetwerk is inmiddels zo ingericht dat er altijd wel een VB-Partner in uw regio te vinden is. Onze VB-Partners kunnen u verder helpen met een offerte, montage en/of eventuele reparatie/onderhoud. Onze VB-Partners hebben hier speciale trainingen voor gevolgd waardoor zij onze systemen vakkundig kunnen monteren en u van de juiste informatie kunnen voorzien.

Met ons hoofdkantoor in Nederland én dochterondernemingen in Duitsland, het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Italië, Rusland, Amerika, India en Turkije, zijn wij wereldwijd actief. Samen zijn wij vertegenwoordigd in meer dan 60 landen, hebben wij meer dan 225 installatiepartners en meer dan 825 gekwalificeerde specialisten.

Benieuwd welke VB-Partner bij u in de regio zit? Bekijk dan hier ons partneroverzicht.

Victor Benno