VB Airsuspension
Nieuws

NIEUW: VOLLEDIGE LUCHTVERING VOOR DE CITROËN JUMPY/SPACETOURER, OPEL VIVARO/ZAFIRA LIFE, PEUGEOT EXPERT/TRAVELLER EN TOYOTA PROACE/PROACE VERSO

Geplaatst op 15-12-2021

Sinds kort hebben wij ons productgamma uitgebreid met een volledig luchtveersysteem op de achteras (VB-FullAir 2C) voor de Citröen Jumpy/SpaceTourer, Opel Vivaro/Zafira Life, Peugeot Expert/Traveller en Toyota ProAce/ProAce Verso.

Volledige luchtvering is een automatische, regelbare oplossing voor een (veer)probleem, waarbij de bestaande schroefvering wordt vervangen door een volledig luchtveersysteem. Dit systeem omvat onder andere luchtbalgen, hoogtesensoren, een compressor en een elektronische regeleenheid (de VB-ASCU).

Het luchtveersysteem filtert als het ware de oneffenheden uit het wegdek, waardoor het rijcomfort toeneemt. Tijdens het rijden blijft het voertuig altijd op de rijhoogte die tijdens de montage door VB-Airsuspension is ingesteld. De standaard rijhoogte is bepaald tijdens de ontwikkeling van de luchtvering en staat vast.

Deze standaard rijhoogte is de meest optimale hoogte voor comfort en stabiliteit. De wegligging en stabiliteit van het voertuig worden verbeterd, wat de veiligheid ten goede komt. Als het voertuig stilstaat, is het mogelijk de instap- en laadplatformhoogte te verhogen en te verlagen voor het eenvoudig in- en uitstappen of het laden en lossen.

De VB-FullAir 2C luchtveersystemen worden geleverd met een afstandsbediening, zodat u de diverse functies van het veersysteem eenvoudig kunt bedienen.

Meer lezen over het VB-FullAir 2C? Bekijk dan hier onze VB-FullAir Brochure.

Bekijk hier het technisch specificatieblad voor het VB-FullAir 2C systeem voor de Citroën Jumpy/SpaceTourer, Opel Vivaro/Zafira Life, Peugeot Expert/Traveller en Toyota ProAce/ProAce Verso.

Voor een offerte of een afspraak voor montage verwijzen wij u graag door naar één van onze VB-Partners.


 

Victor Benno