VB Airsuspension
Nieuws

NIEUW! DE VERNIEUWDE SUSPENSION PORTAL STAAT LIVE

Geplaatst op 02-02-2022

De afgelopen tijd hebben wij hard gewerkt aan onze nieuwe Suspension Portal. Met trots kunnen wij mededelen dat deze nu live staat.

De Suspension Portal is een omgeving waar onze VB-Partners alle relevante informatie kunnen vinden van VB-Airsuspension. Denk hierbij aan montagehandleidingen, brochures, bedieningshandleidingen en goedkeuringspapieren.

Nieuwe functies op de Suspension Portal
Voor de VB-Partners die gebruik maken van de huidige Suspension Portal is er het een en ander veranderd, wat ervoor zorgt dat het gebruiksgemak een stuk beter is.

Voorkeurstaal instellen
In het account is het nu mogelijk om een voorkeurstaal in te stellen. Wanneer er een document gezocht wordt op het portaal, ziet u nu het document in uw voorkeurstaal als eerste resultaat. Mocht het document niet in uw taal beschikbaar zijn, dan zal het Engelstalige document zichtbaar zijn. Met de optie ‘toon meer’ hebt u altijd nog de mogelijkheid om het bestand in een andere taal te bekijken en eventueel te downloaden.

Productdownloads
Alle relevante documentatie die bij een set hoort, kunt u nu gemakkelijk vinden onder de nieuwe optie ‘productdownloads’. Met behulp van de filters kunt u gemakkelijk de juiste set met de bijbehorende documenten vinden. Het is ook mogelijk om in de zoekbalk het artikelnummer in te voeren om zo bij de juiste configuratie met de bijbehorende documentatie uit te komen.

Algemene downloads
Alle documentatie die niet direct aan een set te koppelen is, kunt u vinden onder de nieuwe optie ‘algemene downloads’. Met behulp van de filters kunt u hier gemakkelijk de juiste documenten vinden. Ook kunt u gebruik maken van de zoekbalk boven de filteropties om zo de gewenste documentatie te zoeken.

Al deze functies maken het voor de gebruiker een stuk gemakkelijker om de juiste documentatie te vinden.

Aanmelden nieuwe Suspension Portal
De Suspension Portal is voor VB-Partners en alleen te gebruiken met behulp van een gebruikersnaam en wachtwoord. Aanmelden is mogelijk via de volgende link: portal.vbairsuspension.com

Uw VB-Airsuspension contactpersoon zal u vervolgens rechten toekennen waarna u de Suspension Portal kunt gebruiken.

Victor Benno