VB Airsuspension
Nieuws

WIJ BIEDEN (VEER)OPLOSSINGEN VOOR LICHTE TOT MIDDELZWARE BEDRIJFSWAGENS

Geplaatst op 08-02-2022

Wanneer de term 'lichte tot middelzware bedrijfswagens' genoemd wordt in de 'automotive branche' gaat het over voertuigen met een GVW (bruto voertuiggewicht) van 1,75 tot 7,5 ton. Deze ‘basisvoertuigen’ hebben een onderstel dat de basis is voor allerlei toepassingen: van hulpverleningsvoertuigen tot campers – van autotransporters tot rolstoelvervoer. Voor veel van deze toepassingen is de originele vering niet toereikend, waardoor problemen en/of extra wensen ontstaan. Dankzij onze brede selectie (lucht)veersystemen voor een groot scala aan onderstellen zijn wij in staat om de juiste (veer)oplossing te bieden voor diverse toepassingen – zowel op het gebied van comfort, veiligheid als functionaliteit.

Benieuwd hoe wij uw voertuig comfortabeler, veiliger en functioneler kunnen maken? Bekijk dan hier onze brochure ‘Productkeuzehulp’.

Wilt u alles nog eens teruglezen omdat u benieuwd bent welk soort voertuigen er nu precies gebruik maken van onze (lucht)veersystemen? Bekijk dan ons recent geplaatste artikel over onze toepassingen hier.

Victor Benno