VB Airsuspension
Nieuws

RETTMOBIL 2022 – WE MOGEN WEER!

Geplaatst op 22-04-2022

Na twee edities van de RETTmobil die niet konden doorgaan, zijn wij blij u te kunnen mededelen dat wij van 11 t/m 13 mei 2022 weer te vinden zullen zijn op de RETTmobil. U kunt ons bezoeken in hal 5 – stand 510.

Benieuwd welke voordelen onze (lucht)veersystemen kunnen bieden voor hulpverleningsvoertuigen?
Volledige luchtvering – voor ons dé juiste oplossing voor diverse hulpverleningsvoertuigen. Hulpverleningsvoertuigen hebben als taak personen en materiaal snel en veilig binnen de wettelijke aanrijtijden te vervoeren, waarbij een hoge voertuigstabiliteit, uitstekend rijcomfort en optimale wegligging van groot belang zijn.

Veel hulpverleningsvoertuigen zijn uitgerust met zware en geavanceerde apparatuur voor het verlenen van professionele eerste hulp en hebben een hoog zwaartepunt. In geval van een noodsituatie moet de patiënt zo snel mogelijk bereikt en vervoerd kunnen worden – dit natuurlijk op een stabiele en veilige manier. Dit kan alleen als de chauffeur kan vertrouwen op een goed functionerend en bestuurbaar voertuig.

VB-Airsuspension zorgt er met haar volledige luchtveersysteem voor, dat hulpverleningsvoertuigen onder alle omstandigheden stabiel en goed bestuurbaar blijven – ook wanneer ze zwaarbeladen zijn. Het voertuig wordt minder gevoelig voor zijwind en oneffenheden in het wegdek, helt minder over in de bochten en reageert optimaal tijdens onverwachte uitwijk- en remmanoeuvres.

Deze voordelen zorgen ervoor dat hulpverleningsvoertuigen zich efficiënter, sneller en veiliger in een noodsituatie kunnen verplaatsen dan met een traditioneel veersysteem. Ondanks het hoge voertuiggewicht blijft maximaal comfort voor de (medische) hulpverleners en passagiers gewaarborgd. Door onze (lucht)veersystemen intensief te testen op afgesloten testfaciliteiten én dankzij de goedkeuring van de voertuigfabrikant, kan VB-Airsuspension garanderen dat haar (lucht)veersystemen aan de hoogste kwaliteitstandaarden voldoen.

Meer weten over onze (lucht)veersystemen voor hulpverleningsvoertuigen? Bezoek ons dan op de RETTmobil in Fulda. 

Victor Benno