VB Airsuspension
Nieuws

THROWBACK THURSDAY!

Geplaatst op 09-06-2022

Twee weken geleden stonden wij op de Busworld Turkey, in Istanbul. De Busworld is een beurs waar wij als VB-Airsuspension al vele jaren vertegenwoordigd zijn. Bekender is de Busworld Brussel, die door dezelfde organisatie wordt georganiseerd.

Nieuw beeldmateriaal
Op de stand toonden wij een ‘render’ van onze VB-FullAir 2C gemonteerd onder een 5 tons Mercedes-Benz Sprinter. Was u niet in Istanbul, maar wel in Fulda tijdens de RETTmobil? Daar toonden wij een soortgelijke render, maar dan onder een ambulance.

Wij lopen al vele jaren tegen de uitdaging aan dat ons product slecht zichtbaar is voor de buitenwereld, want: wilt u ons product zien, dan zou het voertuig op de brug gezet moeten worden of iemand zou op de grond moeten gaan liggen. En wanneer ons product zijn werk doet? Dan ziet het voertuig er van buiten juist ‘normaal’ uit! Daarom maken wij ons product zichtbaar middels ‘renders’. Dit kunt u vergelijken met een soort digitale foto. Hier wordt ons product zichtbaar, doordat het voertuig ‘onzichtbaar’ is. De feedback die wij hebben ontvangen is dat wanneer het voertuig niet meer helemaal zichtbaar is, het alsnog niet duidelijk is waar het product zich in het voertuig bevindt. Om deze reden hebben wij sinds kort nieuwe renders geïntroduceerd, waar u als het ware ‘door het voertuig’ heen kijkt. Graag horen wij uw mening – komt ons product op deze manier goed tot z’n recht?!Victor Benno