VB Airsuspension
Nieuws

GOEDKEURING VOOR ONZE SYSTEMEN OP DE MERCEDES-BENZ SPRINTER

Geplaatst op 16-06-2022

Nadat wij afgelopen najaar met trots de verlening van de VanPartner-status hebben toegekend gekregen, delen wij u met groot genoegen mee dat wij dit jaar een aantal nieuwe ‘UBB’s’ van Mercedes-Benz hebben mogen ontvangen voor onze systemen op de Mercedes-Benz Sprinter. Wij zijn in het trotse bezit van goedkeuringen voor de Mercedes-Benz Sprinter, waarbij de goedkeuringen specifiek gelden voor de achterwielaangedreven uitvoeringen in zowel enkel- als dubbellucht.

De ‘Unbedenklichkeitsbescheinigung’
Een ‘UBB’, ofwel: Unbedenklichkeitsbescheinigung – ook wel: LONO (Letter Of No Objection), is letterlijk een ‘verklaring van geen bezwaar’. Dit zijn goedkeuringen van de voertuigenfabrikant die worden toegekend aan ombouwers die producten hebben ontwikkeld. Voordat een ombouwer deze goedkeuring mag ontvangen, worden er door de voertuigfabrikanten diverse tests uitgevoerd waaruit blijkt dat het product geen nadelige eigenschappen vertoont op het gebied van veiligheid en comfort.

De goedkeuring die wij van Mercedes-Benz hebben ontvangen, geeft aan dat onze systemen van goede kwaliteit zijn en Mercedes-Benz geen bezwaren heeft dat deze systemen op hun voertuigen worden gemonteerd.

Bent u ook geïnteresseerd in een systeem voor uw Mercedes-Benz Sprinter? Bekijk dan ons partneroverzicht en neem contact op met één van onze VB-Partners. 

Victor Benno