VB Airsuspension
Nieuws

VBA’S INTERNATIONALE ZOMER-SALESMEETING

Geplaatst op 12-07-2022

Eind juni – van 20 tot en met 25 juni 2022 – heeft VBA’s internationale zomer-salesmeeting plaatsgevonden in de omgeving van Würzburg, Duitsland. Een waardevolle bijeenkomst waarbij wij samen met onze dochterondernemingen, onze directie, de Area Sales Managers, de afdeling Marketing & Communication en de afdeling Productmanagement het gesprek met elkaar aangingen. Er was een uniek programma samengesteld voor deze week – meerdaagse strategische sessies werden afgewisseld met twee bedrijfsbezoeken.

Strategische sessies
Twee dagen lang werd er aandacht besteed aan diverse presentaties. Wij gingen het gesprek met elkaar aan over onze cijfers en de strategische richting van VB-Airsuspension voor de komende jaren, de uitdagingen die wij hierbij momenteel ondervinden en op welke manier wij gezamenlijk nóg meer die ‘next level in vehicle dynamics’ kunnen bereiken.

Bedrijfsbezoeken
Tijdens de salesmeeting-week hebben wij een bezoek mogen brengen aan de Morelo-fabriek. Het complete VBA-team kreeg een interessante rondleiding waarbij wij het productieproces van een Morelo-camper hebben kunnen bekijken. Daarnaast hebben wij onze camperdealer Carsten Stäbler bezocht; ook hier kregen wij een rondleiding. Dit soort bezoeken zijn zéér waardevol voor ons, omdat de opgedane ervaring kan worden meegenomen in gesprekken met ons eigen netwerk. Wij gingen hierbij de dialoog aan om vast te stellen waar er voor VBA nog ruimte is om de producten en diensten nog beter af te stemmen op de markt.

Naast presentaties, strategische sessies en bedrijfsbezoeken werd er uiteraard ook tijd gemaakt voor ontspanning – zo sloten wij de dag gezamenlijk af onder het genot van een hapje en een drankje. Het was een interessante week waarin wij elkaar hebben kunnen ontmoeten en gezamenlijk veel hebben kunnen bereiken. Persoonlijke ontmoetingen – of het nu een zakelijke meeting of een bezoek aan een klant betreft – worden toch als het meest waardevol ervaren. 

Victor Benno