VB Airsuspension
Nieuws

SYSTEEMBEHEERDERSDAG

Geplaatst op 29-07-2022

Op systeembeheerdersdag zetten wij graag al onze collega’s van de afdeling Information Technology in het zonnetje! Dé mannen die ervoor zorgen dat onze organisatie altijd ‘smooth’ draait. Dank aan het IT-team, jullie zorgen ervoor dat wij te allen tijde ons werk op een veilige wijze kunnen doen.

Het IT-team
Speciaal in het kader van de systeembeheerdersdag vroegen wij onze collega Bas Heideman, System Administrator, wat hij zo waardeert aan zijn functie en waarom het zo leuk is om onderdeel te zijn van onze IT-afdeling.

“Wij proberen het leven van onze collega’s een stuk ‘makkelijker’ te maken door zaken te automatiseren en dat vind ik erg leuk. Als IT-afdeling moeten wij vaak nadenken over de toekomst: ‘Waar willen wij heen over vijf jaar, hoe denken wij dat dit eruit moet gaan zien voor de organisatie én welke software en systemen hebben wij dan nodig?’

Wij denken veel vooruit en komen vervolgens tot goede oplossingen. Dit maakt het werk erg veelzijdig en daar haal ik veel voldoening uit – zéker in samenwerking met m’n teamgenoten. Het omzetten van ideeën van collega’s naar een oplossing – door middel van techniek – werkt erg motiverend.

Het is een uitdaging om te zorgen dat de organisatie up-to-date blijft met de nieuwste ontwikkelingen, IT staat hierin namelijk nooit stil.” – Bas Heideman

Wist je dat…
…de IT-afdeling nog op zoek is naar een enthousiaste, servicegerichte collega om het team te komen versterken? VB-Airsuspension groeit gestaag – daarom zijn wij op zoek naar een Servicedesk employee (mét IT-vaardigheden). Ben jij graag veel in contact met jouw collega’s én zou jij graag hét aanspreekpunt willen zijn van onze IT-afdeling? Bekijk dan hier de openstaande vacature.

Victor Benno