VB Airsuspension
Nieuws

VEILIG EN STABIEL: WAAROM (LUCHT)VEERSYSTEMEN EEN UITKOMST BIEDEN VOOR UW CAMPER

Geplaatst op 02-08-2022

De maand augustus is nog maar nét aan de gang, het zomerseizoen is begonnen en daarmee natuurlijk ook de welverdiende vakanties – dat valt vast te merken! Rijdend over de (snel)weg, met goede zin op weg naar uw vakantiebestemming komt u vast en zeker een aantal campers tegen.

Wanneer u uw camper geregeld meeneemt tijdens één van uw mooie uitstapjes, hebt u wellicht – onder andere – wel eens te maken gehad met hevige zijwinden en instabiliteit tijdens het rijden. Zijn de weersomstandigheden tijdens uw reis niet optimaal? Dan kan dit goed merkbaar zijn wanneer u met een hogere snelheid bijvoorbeeld een bus of vrachtwagen inhaalt, over een brug rijdt óf een tunnel uitrijdt. Dit kan zich ontwikkelen tot een gevaarlijke situatie, voor zowel uw camper als de inzittenden. Dit zijn slechts een aantal (veer)problemen die wij geregeld horen van campereigenaren tijdens hun reis.

Onze (lucht)veersystemen zorgen ervoor – onder alle omstandigheden – dat uw camper stabiel, goed bestuurbaar én op constante rijhoogte blijft. Uw camper zal door onze systemen minder gevoelig worden voor zijwind en voelbare oneffenheden in het wegdek. Daarnaast zal uw camper minder overhellen in bepaalde bochten en optimaal reageren tijdens onverwachte uitwijk- en remmanoeuvres – zélfs wanneer uw camper zwaar en ongelijkmatig is beladen.

Te allen tijde zorgeloos op reis met producten van VB-Airsuspension
Wij bieden diverse intelligente (lucht)veersystemen en veeraanpassingen aan die als het ware oneffenheden uit het wegdek filteren – uw camper rijdt vervolgens soepel over oneffen wegen en ontwijkt zonder problemen obstakels. Het scheefhangen en het doorzakken van de ophanging wordt voorkomen, wat ervoor zorgt dat uw rijcomfort toeneemt. Bovendien wordt de remweg korter en neemt de zijwindgevoeligheid af. Onze (lucht)veersystemen en veeraanpassingen dragen bij aan meer veiligheid, brengen rust in het onderstel van uw camper en zorgen voor een betrouwbare, aangename reis.

Caravan Salon Düsseldorf | 2022
Meer informatie over dit onderwerp? VB-Airsuspension neemt deel aan de Caravan Salon Düsseldorf die plaats gaat vinden van 26 augustus t/m 4 september 2022. Wij willen u van harte uitnodigen voor een bezoek aan onze stands, waar wij u meer over onze producten en mogelijkheden kunnen vertellen. Wij staan voor u klaar – graag tot dan!

Victor Benno