VB Airsuspension
Nieuws

Kinderwensmobiel Winterswijk

Geplaatst op 12-04-2011

Presentatie Kinderwensmobiel Winterswijk.

Op 4 April werd in Winterswijk de Kinderwensmobiel gepresenteerd. Stichting KinderWensMobiel is in 2007 opgericht en komt voort uit het warme hart van KinderThuisZorg. Tijdens hun werkzaamheden, kwam deze organisatie er achter dat veel zieke kinderen in een isolement leven doordat ze niet kunnen lopen, zitten of veel apparatuur met zich meedragen. De stichting is opgericht om chronisch en acuut zieke kinderen uit hun isolement te halen door dagjes uit voor ze te organiseren. Dit gebeurt met behulp van een kinderambulance ofwel 'de KinderWensMobiel.'
Sinds de oprichting in 2007 gebruikte de stichting een oude ambulance. Daarmee konden kinderen die in hun eigen rolstoel moeten worden rondgereden niet mee.
 
De nieuwe Kinderwensmobiel heeft een play-mobiel look, een sterrenhemel en een DVD speler. Verder is hij kleurrijk ingericht en zijn er voldoende stoelen voor broertjes en zusjes. De Kinderwensmobiel is voorzien van luchtvering van VB-Airsuspension op de achteras. Op deze manier wordt de rit tijdens het dagje uit nog comfortabeler.
Stichting KinderWensMobiel is voor haar inkomsten afhankelijk van sponsoren en donateurs, VB-Airsuspension heeft met trots een steentje bijgedragen in de sponsoring van de Kinderwensmobiel.
 
Het personeel en de directie van VB-Airsuspension wenst de Kinderwensmobiel veel succes toe!
 
Meer informatie over de stichting vindt u op de de website: http://www.kinderwensmobiel.nl
 
 

Victor Benno