VB Airsuspension
Nieuws

RETTmobil gestart

Geplaatst op 11-05-2011

VB weer sterk vertegenwoordigd op de Rettmobil

Met 13 voertuigen voorzien van VB-Airsuspension producten is de Nederlandse luchtvering specialist weer prominent aanwezig op de jaarlijkse Rettmobil. Deze toonaangevende  Europese beurs voor redding voertuigen en voornamelijk ambulances vindt plaats in het Duitse Fulda en staat altijd garant voor vele noviteiten. Naast ambulances, brandweer auto’s worden er ook toepassing van rolstoelvervoer auto’s, (ook wel WAV of DFW voertuigen genoemd) getoond.
 
De eersteVB-eRRide en 12x VB-FullAirs zijn op 11 verschillende Stands van VB-Partners op de beurs te bewonderen. Met trots kunnen we zeggen dat we hiermee op ruim 70% van de ambulance / WAV bouwers stands aanwezig zijn.
De geheel vernieuwde VB-Airsuspension stand in nieuwe CI, laat dit jaar een grote primeurs zien voor een compact voertuig.
 
De VB-FullAir, in een volledige nieuwe technisch concept zal op de VW Caddy worden getoond. De verwachtingen hiervoor zijn hoog gespannen omdat VB al geruime tijd geleden heeft aangekondigd met iets specials te gaan komen. En speciaal is het systeem geworden. Kom kijken en overtuig u zelf.
Het reeds vernoemde VB-eRRide voor een MB Sprinter 5,0T is op de GSF Stand, ook in Hal 5, schuin tegenover VB te vinden. Nadat vorig jaar op de Rettmobil 2010 nog testritten werden uitgevoerd met deze primeur, is het systeem nu bijna productie klaar en zijn de eerste klanten auto’s voor een laatste fijn afstelling in de praktijk onderweg.  
 
Vandaag gaat de beurs beginnen en de VB-Medewerkers staan voor u klaar en verwelkomen u graag op Stand 509.

 

VB-Airsuspension Stand RETTMobil 2011
VB-Airsuspension Stand RETTMobil 2011

 

Victor Benno