VB Airsuspension
Nieuws

NKC Camper Experience 2011; reserveer uw proefrit!

Geplaatst op 08-10-2011

Geachte relatie,

De Nederlandse Kampeerautoclub bestaat dit jaar 35 jaar en viert dit jubileum op 8 en 9 oktober 2011 met een groots evenement op het TT Circuit in Assen, de NKC Camper Experience 2011!

De NKC Camper Experience 2011 wordt de ontmoetingsplek voor aankomende en ervaren camperaars om tips uit te wisselen. Tevens kunnen zij hier zelf beleven hoe het voelt om met een camper te recreëren en te reizen.

 

VB-Airsuspension zal ook dit jaar als exposant aanwezig zijn op de NKC Camper Experience. Samen met de C³ leden, Linnepe en E&P Hydraulics is er een stand in de TT Hall. Het is mogelijk om te ervaren waar veel over gepraat wordt: het rijden in een camper met VB-FullAir 4-Corner!

In samenwerking met o.a. ‘Bruggink Caravans & Campers’ en ‘Concorde Campers Nederland, Hans Deckers Recreatie’ organiseert VB-Airsuspension diverse proefritten. Hierdoor is het voor u mogelijk om te ervaren hoe het voelt om met een camper te rijden die is uitgerust met volledige luchtvering op de voor- en achteras.

 

Gezien de grote interesse voor de proefritten vragen we u van te voren, middels een korte e-mail, aan te geven wanneer u van deze unieke mogelijkheid gebruik wenst te maken.

 

Stuurt u een email naar info@vbairsuspension.com, met het onderwerp ‘Proefrit NKC’. Geeft u in uw email aan op welke dag, 8 of 9 oktober, u de NKC Camper Experience wilt bezoeken. Daarnaast horen wij graag of uw voorkeur voor het maken van een proefrit naar de ochtend of de middag gaat. Om alles in goede banen te leiden, zouden we ook graag uw contactgegevens ontvangen zodat we u op de hoogte kunnen houden.
 

Aangezien de enorme interesse voor de proefritten, proberen we zo veel mogelijk mensen de kans te geven om de VB-FullAir 4-Corner te ervaren. Daardoor  zullen we de aanvragen op volgorde van binnenkomst in behandeling nemen. Reageert u dus snel om te voorkomen dat de agenda vol is en we u misschien teleur moeten stellen.  

 

U ontvangt uiterlijk voor 6 oktober een reactie waarin we een tijdstip, onder voorbehoud,  aangeven waarop uw proefrit gemaakt kan worden.

Uiteraard nodigen wij u ook van harte uit op onze stand in de TT Hall, stand 8.

 

Met vriendelijk groet,

 

Michael Brilman

VB-Airsuspension B.V.

 

Michael Brilman

Sales manager VB-Airsuspension, Benelux

T: +31 (0)315 - 25 72 07 | M: +31 (0)6 - 10 19 56 76

E: michael.brilman@vbairsuspension.com

 

 

 

 

 

Victor Benno