VB Airsuspension
Nieuws

Proefritten volgeboekt op NKC Camper Experience !

Geplaatst op 13-10-2011

De Nederlandse Kampeerautoclub bestaat dit jaar 35 jaar en vierde dit jubileum op 8 en 9 oktober 2011 met een groots evenement op het TT Circuit in Assen, de NKC Camper Experience 2011.

De NKC Camper Experience 2011 was ontmoetingsplek voor aankomende en ervaren camperaars om tips uit te wisselen en zelf te beleven hoe het voelt om met een camper te recreëren en te reizen.
 
VB-Airsuspension was als exposant aanwezig samen met de C³ leden, Linnepe en E&P Hydraulics had VB-Airsuspension een stand in de TT Hall. Op de vrijdagmiddag was er al gelegenheid voor de weekendgasten om de beurs in de TT Hall te bezoeken, op zaterdag en zondag was de beurs ook voor de dagbezoekers geopend. Op alle drie dagen hebben we veel gasten mogen ontvangen op de stand.
 
De Hymer van Bruggink Caravans & Campers en de Concorde van  Concorde Campers Nederland (Hans Deckers Recreatie) hebben beide dagen continu gereden om te laten ervaren waar zo veel over gepraat wordt, het rijden met een camper uitgerust met VB-FullAir 4-Corner.
 
We kijken terug op een fantastisch NKC Camper Experience weekend met veel enthousiaste (aankomende) camperaars.

                                                       

                                                        

                                                        

                                                        

                                                       

Victor Benno