VB Airsuspension
Nieuws

CMT Stuttgart, geslaagde beurs !

Geplaatst op 31-01-2012

Dit jaar bezochten meer dan 225.000 bezoekers de CMT beurs in Stuttgart. De 2012 editie behaalde daarmee een nieuw bezoekersrecord ! VB-Airsuspension wil graag de “ Messe Stuttgart " feliciteren met het grote succes.

En natuurlijk willen we u, de bezoeker bedanken voor de interesse in onze deelname. We hebben vele geïnteresseerden mogen begroeten op onze stand.
 
Negen dagen lang hebben wij de kans gehad om uw vragen te beantwoorden en u  zo goed mogelijk te adviseren. In de meeste gevallen konden we zelfs direct een passende oplossingen bieden voor het veerprobleem.
Bij deze willen wij ook graag de Camper fabrikanten en dealers bedanken die onze producten tentoonstelde op de beurs. En dat ze de bezoekers een zo goed mogelijk advies hebben gegeven over de mogelijkheden van
luchtvering op hun voertuig.
 
Speciale dank aan onze partner AL-KO die op de CMT de nieuwe “ Premium X4 “ volledige luchtvering ( ontwikkeld door VB-Airsuspension ) tentoonstelde en partner SAWIKO die het complete productgamma van VB-Airsuspension in haar assortiment heeft opgenomen.
Last but not least ! willen we onze partner ORC Exclusive Zubehör uit Stuttgart bedanken voor hun advies, die ze hebben gegeven aan de geinteresseerde bezoekers.
 
Tot volgend jaar !
Het VB-Airsuspension Team
Victor Benno