VB Airsuspension
Nieuws

VB-Driving Experience tijdens BedrijfsautoRAI 2012

Geplaatst op 03-04-2012

‘Om het te merken, moet je het beleven’

U heeft net een aankoop gedaan. U bent overtuigd van deze nuttige aanschaf en bent er tevreden mee. Maar bij thuiskomst blijkt het toch niet te voldoen aan datgene wat de verkoper u verteld heeft. Dom natuurlijk, want u had het ook kunnen testen. Moeten testen, misschien. Je weet namelijk niet wat je in huis haalt, als je niet zelf ervaren hebt hoe het product werkt.

VB-Driving Experience

Dat vindt ook VB Airsuspension, gespecialiseerd in luchtveringen onder lichte bedrijfswagens. Om die reden komt dit Varsseveldse bedrijf tijdens de BedrijfsautoRAI (van 17 tot en met 21 april) met de VB-Driving Experience, een uitgebreide testrit waarin u zelf het gemak van de luchtvering in het door u gewenste voertuig kan ervaren. De luchtveringen maken het werken namelijk ergonomischer, gebruiksgemakkelijker en dus sneller en minder belastend. “Om de mensen te laten merken wat het verschil is, moeten ze het beleven”, zegt directeur Iginio Voorhorst hierover. “Als je niet weet hoe het is om comfortabeler en stabieler te reizen of ergonomischer en dus minder belastend te werken dan je nu doet, dan moet je dat ervaren. En die kans krijg je bij ons tijdens de RAI.”

Aanmelden?

Iedere dag van de RAI kan u deelnemen aan de Driving Experience. Wilt u zelf ervaren hoe het is om comfortabeler en stabieler te reizen, geef u dan op via het bijgevoegde aanmeldingsformulier. En kent u iemand in een rolstoel die altijd klaagt over ongemakkelijk reizen? Of medekampeerders die na een hobbelige rit met een slecht humeur ieder jaar weer naast u op de camping staan? Geef ze dan, samen met u, op voor de Driving Experience. VB-Airsuspension kan namelijk met verschillende voertuigen aan uw specifieke eisen voldoen.

Naast de VB-Driving Experience kunt u op de beurs terecht op de stand van VB-Airsuspension (Hal 3, stand 03.100). Daar staan de medewerkers klaar om u alles te vertellen over de nieuwste producten die het rijden nog veiliger en comfortabeler maken.

Klik hier om het aanmeldformulier direct in te vullen.

Bekijk hier de lijst met deelnemende dealers

 

Victor Benno