VB Airsuspension
Nieuws

Cursus 'Veilig werken met een heftruck'

Geplaatst op 24-09-2012

Omdat veiligheid en kwaliteit bij VB-Airsuspension hoog in het vaandel staan, wordt er elk jaar een cursus ‘Veilig werken met een heftruck’ gegeven door OBD-Scholing Volwassenen.

VB-Airsuspension vindt het belangrijk dat alles veilig verloopt en dat er voorzichtig en efficiënt met producten wordt omgegaan. Daarom is het ook zo belangrijk dat werknemers die met een heftruck werken hier voldoende van afweten.

“Het bedrijf groeit gestaag en met 3 reachtrucks, een heftruck voor buiten, meerdere stapelaars en veel palletwagens wordt het druk in het magazijn en op de assemblage-afdeling. Een goede scholing is dan belangrijk om de veiligheid te waarborgen”, aldus Erik Boelders, Manager Operations.

 
Enkele weken geleden is het bedrijf OBD-Scholing Volwassenen langsgeweest om de cursus ‘Veilig werken met een heftruck’ te geven.

Met trots kunnen wij u vertellen dat alle deelnemers zijn geslaagd voor deze cursus.

“We brengen ons bedrijf zo weer op een hoger plan. Met 13 geschoolde heftruckchauffeurs grijpen we niet snel mis en zijn we er zeker van (ook bij ziekte of tijdens vakanties) dat alleen geschoolde mensen deze logistieke middelen bedienen. VB-Airsuspension vindt dat belangrijk. We willen ons geen zorgen hoeven maken of het wel goed gaat. Alles onder het motto ‘Making everyday smoother’”, aldus Voorhorst, directeur van VB-Airsuspension.

Hieronder ziet u een aantal foto’s waarop directeur (I.S. Voorhorst ) de certificaten uitdeelt aan de gelukkige geslaagden.
 


 
Victor Benno