VB Airsuspension
Nieuws

'VanPartner by Mercedes-Benz'

Geplaatst op 24-09-2012

Met trots kunnen wij u mededelen dat we van Mercedes-Benz de status ‘VanPartner by Mercedes-Benz’ toegekend hebben gekregen.

Mercedes-Benz biedt haar ‘VanPartners’ de mogelijkheid om hun producten en diensten op internet (www.vanpartner.info) aan te bieden.

De bedrijven die u kunt vinden op de ‘VanPartner’-lijst zijn allemaal gecontroleerd op meerdere punten, waaronder service, verkoop en kwaliteit. Als al deze punten goed zijn bevonden door Mercedes-Benz krijgt het bedrijf de status ‘VanPartner by Mercedes-Benz’.

VB-Airsuspension was natuurlijk al veel langer GU-Partner (General-Unternehmer) van Mercedes-Benz.
Niet bij iedereen is bekend dat de luchtveersystemen die Mercedes-Benz aanbiedt op haar Sprinter-modellen ontwikkeld en geproduceerd zijn door VB-Airsuspension.
Deze luchtveersystemen worden al 4 jaar aan de fabrieken van Mercedes-Benz geleverd. In 27 landen van Europa en vele landen daarbuiten kan de lokale Mercedes-Benz-dealer een Sprinter bestellen. Zodra hij dan in de optielijst ‘PL9’ aanklikt, wordt er in de fabriek van Mercedes-Benz een luchtvering van VB-Airsuspension op het voertuig gemonteerd (u kunt de VB-Airsuspension-luchtvering dus vinden onder de optie ‘PL9’ ).

Hierop waren wij als bedrijf natuurlijk al enorm trots! Zie ook de newsletter van 3/2009. Met de status ‘VanPartner by Mercedes-Benz’ krijgen we wederom de bevestiging dat VB-Airsuspension voor een topmerk als Mercedes-Benz een strategische partner is.

 
Victor Benno